Stockholm

Tittarnas ilska mot Tina Nordström i Hela Sverige bakar: "Avskyr faktiskt hennes..."

Tina "Mat-Tina" Nordström programleder Hela Sverige bakar ihop med Johan Östling
Tina "Mat-Tina" Nordström programleder Hela Sverige bakar ihop med Johan Östling. Foto: Cecilia Möller/TV4

Igår avgjordes den spännande semifinalen i Hela Sverige bakar. Men på programmets Instagram handlar vissa kommentarer om något helt annat än tävlingen – nämligen programledaren Tina Nordström.


Läs mer

Den pågående säsongen av Hela Sverige bakar lider mot sitt slut. Under onsdagskvällen var det dags för semifinal och för fyra deltagare att bli tre.

Smörgåstårta och en svettig bakstafett stod på schemat innan det till slut stod klart att 24-åriga Lovisa Wikberg fick lämna programmet. 

Hela Sverige bakar-programledarens kritiseras

Inför avsnittet lade Hela Sverige bakar ut ett inlägg på Instagram där tittarna fick utse sin favorit inför den stundande semifinalen. Men hejarop och lyckönskningar varvades med ett par kommentarer av helt annan kaliber.

Av allt att döma finns det nämligen en del tittare som inte är särskilt imponerade av programledare Tina Nordström – och som inte räds för att skriva ut det offentligt.

"Inte på någon. Dötråkigt program och orkar inte med Tina", skriver en Instagramanvändare på frågan om vem man hejar på.

"Inte sett programmet alls och detta pga att ni envisas med att ha en människa kvar. Det går inte att titta på", skriver en annan. Om personen syftar på Tina eller någon annan i programmet förblir okänt.

Tittarnas ilska mot Mat-Tina: "Hennes gap och skrik"

Och det är faktiskt inte första gången Tina Nordström, även känd som "Mat-Tina", åker på kritik för sin medverkan i Hela Sverige bakar. I slutet på oktober uppmanade hon en deltagare vid namn Mia att "släppa sargen" och "ta ett beslut" under en stressig tävling. Det fick flera tittare att se rött.

"Johan Ö tycker jag kan ta över hela ledarskapet", skrev en tittare då, och syftade på Tinas programledarkollega Johan Östling

"Avskyr faktiskt hennes gap och skrik", skrev en annan tittare, vilket Hänt var först att uppmärksamma.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.