13-åriga Jennifer imponerar på "Talang"-juryn.
13-åriga Jennifer imponerar på "Talang"-juryn. - Foto: Skärmavbild/TV4/"Talang"

Johanna Nordströms chock – när Jennifer, 13, tar ton i Talang: "Är det ens svårt..?"

När 13-åriga Jennifer Aoun uppträder med en Celiné Dion-låt på "Talang"-scenen möts hon av stående ovationer, både från publiken och samtliga fyra jurymedlemmar.


Under fredagskvällen var det äntligen dags för årets säsong av “Talang” att ha premiär. Och 2023 års upplaga av underhållningsprogrammet har även en helt ny jurykonstellation. Bakom det berömda jurybordet finner vi komikern David Batra, skådespelaren och regissören Helena Bergström, komikern Johanna Nordström och artisten Viktor Norén

David Batra, Helena Bergström, Johanna Nordström och Viktor Norén sitter i juryn. Foto: TV4/"Talang"

Talang 2023 har haft premiär – juryn blev golvade av Jennifer Aoun, 13

Premiärprogrammet bjöd på allt från huvudräkning och en saxofonspelande bilmekaniker till en sjungande papegoja. Men det var ett visst framträdande som verkade få taket i Talang-studion att lyfta lite extra. 

Jennifer Aoun, 13, från Skövde prövade lyckan med ett sångframträdande, och valde att sjunga Celiné Dions “The Power Of Love”. Och det dröjde inte länge innan applåderna började ljuda och juryns hakor tappades i golvet. 

Jennifer Aoun uppträder med en Céline Dion-låt. Foto: TV4/"Talang"

I slutet av framträdandet fick Jennifer stående ovationer, från både hela publiken och juryn. Och lovorden lät inte vänta på sig från den golvade panelen. 

 – Herregud, Jennifer! Kan du förstå vad du nyss stod och gjorde? Var kommer den här rösten ifrån? Är det ens svårt för dig att göra det här?, utbrast Johanna Nordström. 

– Det är bara att gratulera till ett fantastiskt framträdande, inflikade David Batra. 

Talang-juryns hyllning – Jennifer fick stående ovationer

13-åriga stjärnskottet får stående ovationer. Foto: TV4/"Talang"

Och juryn var minst sagt enade. Inte nog med att hon fick stående ovationer från samtliga jurymedlemmar, så fick hon även fyra ja. 

– Det är självklart att jag kommer rösta ja, för du är en fullständigt fantastisk begåvning, sa Helena Bergström. 

– Jag tycker att du är helt fantastisk. Du sjunger på ett sätt som man inte ska kunna göra när man är 13. För mig är det inget snack om saken, det är ett självklart ja från mig idag, meddelade Johanna Nordström. 

Se 13-åriga Jennifers framträdande i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.