Farmen 2023
Hans pappa var med för 20 år sedan. - Foto: TV4

Farmen-Christoffer är son till en annan känd Farmen-profil

Pappan gjorde debut i Farmen 2002 och nu, 20 år senare, gör sonen Christoffer Hammarlöf entré i programmet.


Farmen 2023 är nu inne på sin fjärde vecka och det är minst sagt en händelserik säsong som visas för tittarna i år. Redan är intrigerna i rullning, kärleken har spirat och dubbelspelen är igång.

Någon som sannerligen hamnat i hetluften under de senaste veckorna är Viktor Bergström, 28. Vissa anser att han gör bra tv medan andra anser att hans beteende i programmet är väldigt problematiskt. 

Detta då han givit flirtiga kommentarer till flera av de kvinnliga deltagare och gjort sexuella anspelningar. Enligt Viktor själv är det för att "använda dem i spelet". 

Viktor Bergström. Bildkälla: TV4

Han har i efterhand pratat om reaktionerna och menar att sättet han framställs i tv inte alls är som han är annars. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: farmen/Instagram

– Jag får starkt stöd av mina kollegor och det betyder väldigt mycket.

Under dramatiska omständigheter åkte Julia Joelsson Boänges ut efter att ha mött Tova Andersson i momentet "säcken". 

Farmen-legendarens son dyker upp i Torpet 

Och mer saker har hänt. Det har dykt upp fler personer på Torpet, varav en av dem är Christoffer Hammarlöf

Och ja, det var flera tittare som kände igen Christoffer. Han påminner nämligen om en annan deltagare och det är inte så konstigt. 

Hans pappa är nämligen ingen mindre än Jan “Blondie” Hammarlöf som gjorde debut i Farmen 2002 och nu, 20 år senare, gör sonen sitt framträdande i programmet.

Jan Hammarlöf. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån
"Pappa har sagt att jag inte ska lita på någon", säger Chrsitoffer. Bildkälla: TV4

– Jag har kollat på ”Farmen” sedan jag var liten och alltid sagt att det vore kul att ställa upp i det som pappa gjorde. Många har sagt att jag borde söka, alla har sagt det förutom pappa tror jag, säger Christoffer till Aftonbladet.

Det ska bli spännande att följa!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.