Stockholm

Farmen-Viktor om relationen till Julia i dag – hemliga meddelandet efter programmet

Julia och Viktor fann varandra snabbt i Farmen.
Julia och Viktor fann varandra snabbt i Farmen. Foto: Skärmavbild/TV4/Farmen

Tittarna har rasat på Farmen-deltagaren Viktor Bergström efter dubbelspelet mot Julia Joelsson Boänges. I en intervju med Nyheter24 berättar han om relationen efter att kamerorna hade stängts av.

Farmen 2023 är i full gång och har redan kantats av oväntade storbondeval, intensiva kamper i Tinget och paktande. 

Läs mer

Farmen 2023 är i full gång och har redan kantats av oväntade storbondeval, intensiva kamper i Tinget och paktande. 

Årets säsong fick en minst sagt intim start, när två av deltagarna valde att sova tillsammans i ladan – redan första kvällen. Viktor Bergström och Julia Joelsson Boänges verkade klicka från start, och pratar till och med om att träffas efter inspelningen av Farmen. 

– Min och Viktors relation är bra, vi sover ihop och vi hänger och sådär. Vi båda tycker om varandra och vill ge det en chans utanför Farmen, sa Julia i programmet. 

Här kan du läsa mer om Anna Brolins syrliga svar på Viktor Bergströms flirtiga kommentar i Farmen 2023

Viktor har fått mycket kritik efter programmet. Foto: TV4/Farmen

Farmen 2023: Viktor Bergströms svek mot Julia Joelsson Boänges

Men det dröjer inte länge innan det framkommer att Viktor Bergström kör något av ett dubbelspel, och att han hade paktat bakom hennes rygg i ett försök att få ut henne. 

– När jag gick promenaden och skulle luska lite med henne så sa jag att det finns väldigt stora känslor för dig, men att jag tagit avstånd för att du inte mår så bra. Men det är bara snack från mig, för mig är det här ett spel. Nu är jag här och behöver en amulett snabbt och kan jag utnyttja den situationen, då gör jag det, sa han i programmet.

Det här är något som Viktor har mött stor kritik för från Farmen-tittarna, och det har stormat rejält kring honom på sociala medier.

Viktor och Julia gick på en promenad i programmet. Foto: TV4/Nyheter24

Julia lämnade Farmen 2023 – Viktor Bergström svarar på kritiken

Efter en intensiv kamp mot Tova Andersson i Tinget tvingades Julia lämna Farmen. Men hur ser relationen mellan henne och Viktor ut i dag? I en intervju med Nyheter24 berättar Viktor om vad status egentligen är mellan dem. 

– Jag har ju gått ut med ursäkter fram och tillbaka och jag fattar att det ser väldigt sjukt ut. Men vad jag vet var jag där av en anledningen och det var för att vinna, och lämnade alla fina bitar av mig själv hemma. 

Viktor förklarar att det nu kommit till en gräns att han inte längre tar åt sig av de arga kommentarerna. 

– Sen fattar jag att det ser jävligt sjukt ut på tv:n och hur det gick till ber jag verkligen om ursäkt för. Att hon blev ledsen var inte min mening, och jag vet inte alla gånger vad man säger eftersom man springer på synkar hela tiden.

– Jag har tagit åt mig av kritiken och jag har bett om ursäkt till Julia, jag kan inte göra mer än vad jag gjort. 

Viktor har bett om ursäkt efter kritiken. Foto: TV4/Farmen

Farmen-Viktor och Julias relation i dag – efter sveket i programmet

Nu har det gått ett flertal månader sedan Farmen spelades in. Men har Viktor och Julia någon kontakt i dag? 

– Den 14 december hörde Julia av sig till mig i ett DM på Instagram och skrev att hon släppt det som varit, att hon gått vidare och att hon förstår att allt varit ett spel, säger Viktor och fortsätter: 

– Jag blev väldigt chockad när hon hörde av sig så sent också. Då blev jag lite ställd och skrev och förklarade att allt varit ett spel och att jag inte sagt några dumma grejer om henne i tv. Då menar jag att jag aldrig sagt några kränkande ord om henne i tv. Sen valde jag att inte ta upp med henne hur det gick till när vi fick ut henne, eftersom hon skrev att hon hade gått vidare och förstod att det var ett spel. Då ville inte jag riva upp gamla sår om hon varit ledsen. Jag har bett om ursäkt och nu kan jag inte be om ursäkt mer. 

Men exakt vad status i dagsläget är kan inte Viktor svara på. Men han berättar att han däremot hörde av sig till henne i samband med dramatiken i Farmen.

– Jag skickade ju ett privat meddelande till henne när jag fick höra om att det skulle bli en väldigt gungande vecka. Då skickade jag ett väldigt fint meddelande till henne och bad om ursäkt och försökte ringa henne, men fick tyvärr inget svar. Men vi har ingen kontakt överlag, säger Viktor till Nyheter24. 

Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.