Farmen 2023
Sandra kastar sanningar om Farmen-inspelningen. - Foto: TV4

Farmen-Sandras chockbesked: "Så länge är man på Farmen-gården"

Sandra Öder är en av tittarfavoriterna i Farmen 2023. Hon berättar nu någonting som tittarna absolut inte haft en aning om. Nämligen hur lång tid de är på Farmen-gården och spelar in.


Farmen 2023 har sannerligen levererat mycket av allt i år. Och att medverka i programmet tycks inte vara någon dans på rosor. 

Under en hel sommar ska ett gäng främlingar sköta en gård – precis som det gick till för 200 år sedan. Det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten. Deltagarna är konstant attackerade av knott och råttor i väggarna. Utöver det så finns det bara ett smalt utbud med mat och andra förnödenheter.

Årets gäng i Farmen. Bildkälla: TV4

Bråk och pakter har det levererats gott om i år och det har blivit så pass dramatiskt att flera deltagare valt att lämna gården. Detta berodde bland annat på ett otrohetsdrama.

Någon som ett par gånger hamnat i hetluften är Sandra Öder. Bland annat när hon hamnade i luven på Jan-Christer Nilsson när de var samtidigt på Torpet. 

– Gör bara som jag säger, sa Jan-Christer. 

– Du, du ska inte ha en sån där ton till mig. Men ska kunna prata i en normal ton, svarade Sandra med gråten i halsen. 

Det blev bråk. Bildkälla: TV4

Men Sandra har med näbbar och klor kämpat sig kvar och har nu tagit sig från Torpet tillbaka in i Farmen. Och hos tittarna går hon sannerligen hem då man på sociala medier kan se att många ser henne som en värdig vinnare. 

Sandra Öder. Bildkälla: TV4

Så länge är deltagarna på Farmen-gården

Under en frågestund valde Sandra att svara på alla funderingar som följarna har om henne och inspelningen. En av frågorna var då: Hur lång tid man egentligen är på Farmen. Och svaret förvånar nog många. 

Paradise Hotel spelas vanligtvis in under cirka fem veckor. Men Farmarna stannar betydligt längre. 

Sandras svar. Bildkälla: TV4

Om man är på Farmen från början till slut spenderar man hela åtta veckor på gården. 

Det var inte en vecka, om man säger så. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.