Farmen 2023
Händelsen har mötts av ris och ros. - Foto: TV4

Magstarka händelsen i Farmen 2023 skapar kaos bland tittarna: "Varför sändes det ?"

Farmen 2023 har engagerat mer än någonsin. Under förra veckan var det dags för den årliga slakten, någonting som många har svårt för. Och denna gång hade en av deltagarna ett speciellt önskemål...


Farmen 2023 har sannerligen engagerat tittarna mer än någonsin. Säsongen har kantats av bråk, vänskap, knivar i ryggen, deltagare som svimmat under kamper, skador och otrohetsdrama. 

Spelet har nu kommit igång på riktigt och nu paktas det hårt deltagarna emellan. Många tittare har i år påpekat att det "spelats hårdare än i Paradise Hotel". 

Sandra Öder är en av två tjejer som är kvar. Bildkälla: TV4

Att åka till Torpet är i år viktigare än någonsin då det är där man kan samla på sig amuletter. Amuletterna används sedan som fördelar i tävlingarna. En av deltagarna som spenderat mycket tid på Torpet är Sandra Öder. Hon är nu en av få tjejer som är kvar i Farmen. 

Väl tillbaka på gården så dröjde det inte lång tid förrän gården berikades med ett gäng grisar. Sandra sa då direkt att hon ville bada med grisarna och umgås mycket med dem. Detta ställde sig många skeptiskt till då de var väl medvetna om att Hans Wincent senare skulle komma för att slakta en av grisarna. 

Och slutligen kom dagen. Sandra hade då ännu ett önskemål. 

En av grisarna som Sandra badade med. Bildkälla: TV4

Sandra Öder i Farmen 2023: "Jag vill dricka blodet..."

Sandra frågade nämligen Wincent om hon efter slakten kunde få dricka grisens blod. Wincent sa då att man förr i tiden tillvara på allt från djuren, så det fick hon gärna göra. 

Med sig på blodbåten fick hon deltagaren Nebil Davidsson som även han tog sig ett glas. Men de andra – de fick kväljningar och tyckte att det hela såg ganska osmakligt ut. 

Många fick kväljningar. Bildkälla: TV4

Och hos tittarna kan man säga att det hela möttas av både ris och ros. 


Några av kommentarerna. Bildkälla: TV4

Sandra själv anser att det hela handlar om respekt för grisarna samt att hon innan hon gick in i Farmen sa att hon skulle dricka grisblod om hon var kvar när de anlände till gården. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!