Farmen 2023
TV4-profil raggar på Viktor. - Foto: TV4

TV4-profilen flirtar med Farmen-Viktor i kommentarsfältet

Viktor Bergström är i skrivande stund en av landets just nu hetaste potatisar. Och utöver deltagare och tittare är det en annan TV4-profil som fått upp ögonen för honom.


Farmen 2023 har kommit att blivit en riktig tittarsuccé och i år är det många starka karaktärer tittarna får följa i rutan. En av de som fått mest tv-tid är utan tvekan handbollsspelaren Viktor Bergström

Viktor hade en kort fling med Julia. Bildkälla: TV4

Det hela började med att Viktor hade en liten fling med deltagaren Julia Joelsson Boänge och profilerna valde att sova ute i ladan de första kvällarna. Men sedan valde Viktor att spela ut Julia som i tinget förlorade mot Tova Andersson

– När jag låg svimfärdig efter tävlingen och Viktor inte ens kom ned för att titta hur det var med mig. Då insåg jag att jag hade blivit utspelad, sa Julia då. 

Viktor har haft en speciell jargong inne på gården där han flirtat med programledare Anna Brolin samt dragit en rad skämt som anspelat på sex. Detta fick många tittare att reagera och Viktor mötte en hatstorm. 

Men nu kan man säga att vindarna börjat vända och många tittare har insett att de andra deltagarna varit med på jargongen. 

TV4-profilen flirtar med Farmen-Viktor

Och ja, man kan gott säga att Viktor nu gått från tittarnas hatobjekt till tv-programmets mest omtyckta hunk. Och nu är det även ett känt ansikte som visat sitt intresse. 

Sofia Spendler var en av deltagarna i Robinson 2022. Sofia hade tyvärr lite svårt att komma in i gruppen och skickades därför hem från tävlingen efter ett Ö-råd. 

Robinsongänget. Bildkälla: TV4

På Instagram har hon nu kommenterat en eldflamma under en av Viktors bilder. Men när Hänt hörde av sig till henne så berättar hon att det hela bara handlar om lite Instagramflirtande.

Viktor har gillat hennes kommentar. Bildkälla: Instagram

"Inte mer än att vi känner till varandra! Vi har ingen kontakt direkt, men kul att följa cirkusen i Farmen. Tråkigt att vi inte hamnade i samma program. Var dåligt med snyggingar i min säsong av Robinson (iallafall i lag syd)", sa hon till Hänt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!