Viktor Bergström
Enligt tittarna är Viktor både söt och salt. - Foto: TV4

Farmen-Viktor nakenchockar i TV – hyllas nu för det som hände innan

Viktor Bergström, 28, har spelat sig kvar i Farmen 2023. I programmets sluttamp brukar det anordnas en fest med både alkoholhaltiga drycker, mat men även – brev hemifrån.


Farmen 2023 skulle komma bli mer dramatiskt och händelserikt än tittarna någonsin kunnat ana. I år har programmet kantats av allt ifrån otrohetsdraman, grisblodsdrinkar till tävlingar där deltagarna kämpat så pass hårt att sjukvårdare tvingats komma in. Det har även spelats hårdare än någonsin tidigare. 

Det börjar vankas starka känslor. Bildkälla: TV4

Vecka efter vecka blir det färre och färre deltagare på gården och nu återstår bara några få. 

Många tittare har tidigare riktat kritik mot Viktor Bergström. Kritik som nu vänts till kärlek. 

Viktor fortsätter helt enkelt att vara Viktor och kör kort och gott vidare med sitt race. Under söndagen slutade det med att Eddie Gecer fick lämna tävlingen, vilket blev känslosamt för både Eddie och Viktor, trots att det var Viktor som spelat ut honom. 

Viktor och Eddie kramar varandra hejdå. Bildkälla: TV4

Men tittarna är inte sura på Bergström. Tvärtom. Under samma avsnitt hann nämligen en fest äga rum samt att deltagarna fick brev av sina nära och kära. 

Dagen började med att alla fick ett varsitt brev de fick gå iväg för att läsa. Viktor fick från en vän hemifrån och snabbt var tårarna ett faktum, sidor man inte tidigare fått se från Viktor. Många tittare har skrivit i kommentarsfältet att det framgått att han har väldigt fina sidor och att han innerst inne är väldigt snäll – trots sitt hårda spelande. 

Och senare i programmet skulle det visas fler saker man inte fått se på Viktor, om man säger så.... 

Viktor grät när han läste brevet från sin vän. Bildkälla: TV4

Viktor nakenchockar i Farmen 2023

Senare på kvällen torkades tårarna bort på Farmarna och näsduken byttes ut mot god mat, nubbe, öl och sång. Deltagarna sjöng snapsvisor, samtalade och hade det väldigt trevligt. 

Christoffer tackade inte nej till en liten kräfta. Bildkälla: TV4

Christoffer och Viktor bestämde sig för att bada, men Viktor tog det hela till en ny nivå då han kastade alla kläder. 

"Eddie!!! Titta nu då?!" Bildkälla: TV4

– Jag lovade Eddie att jag skulle nakenbada. Då får man hålla sitt ord, sa Viktor som även passade på att köra helikoptern nere i vattnet. 

– Viktor han höll sannerligen sitt ord med att nakenbada. Jag ska erkänna att det var jättekul att bevittna det hela, skrattade Tora. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!