​Irma Lehtosalo Instagram
​Irma Lehtosalo gör succé på Instagram. - Foto: TV4

Följarnas oro efter Irma Lehtosalos video: "Jag ser inte..."

Irma Lehtosalo gör fullkomlig succé på sin Instagram och har under loppet av en vecka fått över 246 000 följare som följer hennes varje steg.


Irma Lehtosalo, 67, har efter sin medverkan i TV4-programmet "Marko & Irma" blivit sanslöst populär i stugorna. Den numera folkkära mamman till Markoolio har snabbt blivit viral i sociala medier. Hennes Instagramkonto har i skrivande stund över 246 000 följare. 

På sina sociala medier har hon hittills valt att lägga upp lite dittan och dattan från sin vardag – vilket följarna älskar. Det har varit allt ifrån en video där hon helt enkelt sitter i soffan och konstaterar att hon inte längre ser ut som Marilyn Monroe, till en video där hon filmar sin middag i form av en Karins lasagne som står och värms i ugnen.

Mamma Irmas panik under snökaoset: "Skottar och skottar"

Det var få Stockholmare som inte märkte av onsdagens snökaos. En av dem var Irma som ägnade hela morgonen åt att skotta. Det hela dokumenterades och publicerades på Instagram. 

"Det är kaos här. Försöker att gå ut med små hundar och skotta men det är kaos. Man ser inte var vägen är", berättar hon. 

Ett tag senare publicerade hon en ny video där hon filmade sig själv efter skottningen. 

"Jag har tvingats skotta igen. Det jävla vädret. Men vad ska man göra", säger hon. 

I kommentarsfältet vädjar följarna nu åt Irma att ringa sin son Markoolio eller be en granne om hjälp istället för att behöver lösa det hela på egen hand. 

Några av kommentarerna som haglat in. Bildkälla: irmalehtosalo/Instagram

Hon är sannerligen älskvärd den där Irma. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!