Farmen 2023
Tittarna har börjat ställa sig skeptiskt till en deltagre. - Foto: TV4

Nu rasar tittarna på manliga deltagaren i Farmen 2023: "Skicka ut"

Farmen 2023 fortsätter att engagera följarna. Och efter att Viktor Bergström samt Christoffer Hammarlöf stundvis befunnit sig i tittarnas skottlinje har de nu riktat in sig på en ny person....


Farmen 2023 börjar att lida mot sitt slut och i skrivande stund är det inte inte många i kvar i tävlingen. Under veckan har tittarna kunnat följa killarna på Torpet som rev av en hejdundrande fest med både brännvin, öl och vin. 

På Torpet har killarna kommit varandra närmare och faktiskt börjat fatta tycke för varandra. 

– Jag har fått en ny bild av Artin. Jag tyckte ju att han var en stor pajas och han tyckte att jag var en stor pajas men nu har vi allierats över en gemensam fiende, sa Viktor. 

Killarna festade loss i Farmen. Bildkälla: TV4

På Farmengården råder det dock mer allvar än någonsin. 

I takt med att deltagarna blivit färre börjar de nu måsta tänka på att spela ut varandra, trots att de kommit varandra nära. 

Det börjar att dra ihop sig. Bildkälla: TV4

Farmen-Sebastian möter kritik

Men det är inte bara på gården det rörts om i grytan, utan även i tv-sofforna. 

Någon som tittarna nämligen riktar kritik mot nu är Sebastian Västerlund.

I början av säsongen var Sebastian omtyckt av tittarna och många ansåg att han var ödmjuk, lyhörd och duktig. De som låg i skottlinjen var istället Viktor Bergström samt Christoffer Hammarlöf. Viktor ansåg många hade en sexistisk jargong mot kvinnor och Christoffer ansågs vara jobbig och för pratig. 

Men nu har vindarna vänt. Detta efter att storbonden Nebil sett Sebastian som sin vapendragare han delar allt med – inklusive den sköna sängen. 

Sebastian Västerlund. Bildkälla: TV4

På Framens Instagramkonto skriver flera tittare att Sebastian mest "glidit räkmacka" och att de nu tycker att han borde åka hem. 

Sebastian har ännu inte gjort upp i något ting, han har fått sova i storbondestugan samt fått åka till Torpet för att plocka amuletter. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: Farmen/Instagram
Sandra Öder. Bildkälla: TV4

Sandra Öder har själv börjat känna att pakterna börjat lösas upp på gården och att hon inte helt sitter lika säkert som tidigare. 

– NSS (Nebil, Sandra och Sebastian) är nog ett minne blott nu. Jag tror att man får se efter sig själv mer nu än hur det varit tidigare. Så jag kommer inte att lita på någon framöver, sa hon då. 

Sebastian själv har inte kommenterat det hela.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!