Sandra Öder
Sandra Öder tävlar i bikinifitness. - Foto: TV4

Så mycket gick Sandra Öder ned i vikt under Farmen 2023

Framen-deltagaren Sandra Öder är en gymråtta av rang men under tävlingens gång så tappade hon både i muskler och fett.


Farmen 2023 börjar att lida mot sitt slut och deltagarna blir bara färre och färre för varje dag som går. Under söndagens avsnitt fick sig deltagarna en chock under tinget då det avslöjades att varken Tora Brandström eller Sandra Öder skulle behöva lämna tävlingen. 

Det blev Sandra som gick vinnande ut ur kampen, men istället för att Tora skulle få lämna så blev hon istället av med alla sina amuletter. 

Sandra och Tora. Bildkälla: TV4

Sandra och Tora är nu två av tre tjejer som är kvar i tävlingen och har sannerligen inte legat på latsidan under sin tid på gården. 

Sandra har mött hyllande ord från tittarna men hamnade också i lite blåsväder efter att hon under slakten frågade Wincent om hon fick dricka grisblod. 

Sandra drack grisblod. Bildkälla: TV4

Det hela genererade en hel del reaktioner på sociala medier.

Några av kommentarerna. Bildkälla: farmen/Instagram

Sandra Öder berättade om sin träning

Men trots grisblodsdrickandet är det vissa som hoppas på att Sandra vinner Farmen och de tittare tror att hon har goda chanser tack vare sin goda fysik. 

Sandra har nämligen träningen som stort intresse och ska i år tävla i bikini fitness. På sin Instagram har hon hållit en rad frågestunder och intresset kring hennes träning har varit högt. 

Sandra hänger mycket på gymmet. Bildkälla: sandraoder/Instagram

Följarna undrar bland annat hur hon tränar och vad hon äter. Hon visade då upp hur hon just nu tränar för att maxa inför tävlingen. 

Sandra Öder skrev upp hur hon just nu tränar.Bildkälla: sandraoder/Instagram

Gällande kosten berättar hon att hon nu äter något mindre mat än vanligt men att hon innan Farmen låg på kaloriöverskott då hon visste att det skulle bli mindre mat på gården. 

– Jag låg på kaloriöverskott innan Farmen då jag visste att det skulle bli mindre där inne. Och ja man tappar absolut en hel del muskler och fett, sa hon under sin frågestund. 

Sandra gick ned hela sex kilo inne på Farmen. Bildkälla: TV4

Under samma frågestund var det en följare som frågade Sandra hur mycket fett och muskler hon tappade. 

– Jag tappade omkring sex kilo. Vi har ju tillgång till helt ok mat men man äter ju mindre och väldigt enformigt, berättade hon då. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!