Viktor Bergström
Viktor Bergström kastade kläderna – igen. - Foto: TV4

Nakenscenerna på Farmen-Viktor skapar kaos bland tittarna

Det vankas finalvecka i Farmen 2023 och spänningen är olidlig. Finalveckan i ära så ska stugan städas, vilket vissa gjorde nakna....


På sociala medier har Farmen-profilen Viktor Bergström, 28, kommit att bli årets tv-snackis. 

Under säsongens gång har han nämligen lyckats dela upp tittarna i två läger. Vissa anser att Viktor gör bra tv medan många andra tycker att hans beteende i programmet stundvis varit väldigt problematiskt. 

Men under säsongens gång har väldigt många tittare kommit att ändra uppfattning om Viktor. De tycker att säsongen inte alls hade varit lika rolig och sevärd om han inte varit med. Detta har bland annat synts på sociala medier. 

Farmen-Viktor nakenchockar i avsnittet

Viktor har lyckats kämpa sig kvar i Farmen och återvände under veckan från Torpet. De andra deltagarna fick sig en chock och lugnare blev det inte när Viktor valde att konfrontera flera i gänget som hade pratat skit om honom. 

Farmen-gänget. Bildkälla: TV4

Som tidigare fortsätter Viktor att generera bra tv och när det var dags att städa stugan inför finalen – då kastade han kläderna. 

Självfallet blev Viktors handbollsskinkor en nagel i ögat på många. Men väldigt många i kommentarsfältet tyckte även att det hela var hysteriskt roligt. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: viktorbergstromm/Instagram

Nu ska det sannerligen bli spännande med final. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!