Viktor Bergström öppnar upp vad han tänker göra med pengarna vid en eventuell vinst i Farmen 2023
Viktor Bergström öppnar upp vad han tänker göra med pengarna vid en eventuell vinst i Farmen 2023 - Foto: Jakob Dahlström/TV4 & Skärmavbild TV4

Farmen-Viktor avslöjar: Det gör han med vinstpengarna om han vinner

I årets säsong av Farmen har vi fått följa flera deltagare och deras kamp om titeln "årets farmare". En av de som engagerat tittarna mest är Viktor Bergström. Inför finalen berättar han vad han tänker göra med en eventuell vinstsumma.


En av årets deltagare i Farmen, Viktor Bergström, 28, har kommit att bli en av årets stora tv-snackisar. Deltagaren har nått ut i stugorna med sin uttrycksfulla sätt och blivit Farmen-Viktor med hela svenska folket.

Snart är det dags för final av årets säsong och Viktor är en av de möjliga vinnarna och kan då kamma hem prispotten på en halv miljon kronor. 

Farmen-Viktor öppnar upp om missbruket

I torsdagens avsnitt öppnar han upp om den tuffa tiden då han led av ett missbruk och hur viktig en viss person varit i Viktors liv. 

Han delar också med sig för tittarna vad han skulle göra vid en eventuell vinst. Och det är inga flådiga resor eller dyra inköp som planeras, snarare tvärtom.

– Jag har vunnit så mycket redan nu. Jag har ett dåvarande spelmissbruk där jag hade mycket lögner. Skulle jag råka gå och vinna Farmen så går vinstpengarna rakt in till min mamma då hon har hjälpt mig enormt och stöttat mig. Men framför allt att kunna ge något tillbaka, säger han. 

Finalen av Farmen 2023 sänds på söndag, 19 mars.

/
TV4
Relaterat
Senaste nytt

Bingolotto svarar på kritiken – efter tittarnas ilska: "Irriterande"

"Bröderna Lejonhjärta" spelas på teckenspråk

För första gången sätts Astrid Lindgrens "Bröderna Lejonhjärta" upp på svenskt teckenspråk.

Hemligheten avslöjad: Därför ser 79-årige Lasse Holm så ung ut

Lasse Holm, en populär svensk låtskrivare men även känd för sitt karismatiska yttre. Nu berättar han sanningen bakom det unga utseendet.

Sophie Ellis-Bextor gör Sverigespelning

Brittiska artisten Sophie Ellis-Bextor kommer till Stockholm för en spelning på Nalen den 9 mars nästa år.

Unga läser mer och spelar mindre

1 timme sedan
Den negativa trenden har brutits och barn och unga läser nu mer än tidigare. Det konstaterar Statens medieråd, som i dagarna publicerar två nya rapporter om barn respektive ungas medievanor.

Ny låt av Sinéad O’Connor spelas i BBC-serie

1 timme sedan
En ny låt från den avlidna sångerskan Sinéad O'Connor premiärspelades i BBC-programmet "The woman in the wall" i helgen, skriver NME.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.