Farmen final
Nebil Davidsson vann Farmen 2023. - Foto: TV4

Nebil Davidsson vinner Farmen 2023 – det ska han göra för pengarna

Nebil Davidsson vinner Farmen 2023 och under den rungande finalen berättade han att det var hans barn som anmält honom till programmet – just därför ska de få vara med och bestämma vad prispengarna ska gå till.


Det blev minsann en rungande final av Farmen 2023. 

Säsongen i år har kantats av allt ifrån otrohetsdraman och pakter men även mycket kärlek och skratt mellan deltagarna. Tittarna har varit mer engagerade än någonsin och årets deltagare har minst sagt fått sociala medier att koka. 

Farmen 2023 blev en succé. Bildkälla: TV4

Under säsongens finalavsnitt bjöds det på många nervdrypande minuter där Nebil Davidsson och Tora Brandström gjorde upp om vem som skulle bli årets Farmare 2023. Och i sedvanlig ordning fick de ta sig igenom en rad olika moment, varav många hade hört till det dagliga arbetet på gården. 

Tora och Nebil gjorde upp. Bildkälla: TV4

Den jämna kampen slutade med en tävling om olika grödor där Nebil briljerade och snabbt visade programledare Anna Brolin sina svar. Och mycket riktigt...

Så hade han alla rätt. 

– Grattis, du är vinnare av Farmen 2023 och en halv miljon kronor, ropade Anna Brolin ut varpå Nebil skrek ut ett ordentligt segervrål. 

Segervrålet. Bildkälla: TV4

Det ska Nebil göra för vinstpengarna

Nebil berättade för Nyheter24 att det var hans barn som anmält honom till Farmen och därför fick de vara med och bestämma vad pengarna ska gå till. 

– Då det var mina barn som anmälde mig så fick de bestämma till en stor del och de vill åka till Ullared. Så vi ska ta en liten trip dit så får de göra av med lite pengar där. Så ska vi fixa lite hemma och så. Sen är det ju pengar som man inte räknat med att ha, så man kan göra lite vad man känner för med resten. Är det någonting som barnen eller frugan vill göra så gör vi det. 

Nebil ringde sin fru. Bildkälla: TV4

Är det någonting du funderat över när du sett säsongen, någonting som inte visats eller som folk sagt bakom din rygg?

– Nej, att folk spelar och pratar har man förstått.Jag tyckte dock att de visade lite väl lite kring hur mycket vi ändå tog hand om djuren. Vissa tittare har trott att vi bara legat på bryggan eller solat. Men vi har umgåtts mycket med djuren och sett till att de haft det bra. 

Hur firade ni?

– Det var fest med produktion och deltagare. Jag var konstigt nog inte superpeppad utan kände mig ganska slut. Så man åt en hamburgare och tog några öl. 

Stort grattis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.