Farmen 2023
Vad hände sen? - Foto: TV4

Så är Viktor och Nebils relation efter Farmen 2023: "Tittarna fick inte se hela bråket"

Nebil Davidsson och Viktor Bergström rök ihop ordentligt under Farmen 2023. Och enligt Nebil var det fler scener som tittarna inte fick se....


Det var efter att Viktor Bergström spenderat några dagar på Torpet som han som sista Torpare fick återvända till Farmen. Under sina dagar utanför gården fick han reda på både det ena och det andra som hade sagts bakom hans rygg. Han hade bland annat fått reda på att flera av deltagarna försökt få ut honom från tävlingen. 

Nebil och Viktor rök ihop. Bildkälla: TV4

– Nu är den grekiska guden tillbaka och denna gång kommer jag att skicka ut er alla kappvändare. Och Nebil du kanske ska torka av allt smuts med tanke på hur mkt skit du snackat. Du känns lite lortig, sa han till Nebil då. 

– Viktor kom tillbaka med en otrevlig ton men sånt biter inte på mig. Jag är van att ha småbarn runtomkring mig och nu var det som att ha ett till, sa Nebil.

 Men det stannade inte där. 

– Du är en kappvändare Nebil. Men jag kommer att göra allt jag kan för att kasta ut dig så jag hoppas att du är nervös, sa Viktor. 

– Han får hålla på. Jag kunde inte bry mig mindre, sa Nebil. 

Så är Nebil och Viktors relation efter Farmen 2023

I en intervju med Nyheter24 berättar Nebil om vad som verkligen hände. 

Vänner ska åka och hälsa på Viktor. Bildkälla: TV4

– Efter att Viktor fått ur sig allt så blev vi vänner igen och satt och hade det jättetrevligt resten av dagen. Det fick tittarna inte se. Idag har vi en jättefin relation och ringer varandra en eller två gånger i veckan. Jag och min lilla vän ska ta motorcyklarna och åka för att hälsa på Viktor och hans vän som också var inne på Farmen. Det ser jag mycket fram emot, berättade Nebil för Nyheter24. 

Slutet gott – allting gott. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!