Farmen 2023
"De visade inte..." - Foto: TV4

TV4 mörkade scenerna i Farmen 2023 – det här klipptes bort

Det var under söndagen som den rungande finalen av Farmen 2023 gick av stapeln. Det hela slutade med att Nebil Davidsson gick vinnande ur striden.


Det blev minsann en rungande final av Farmen 2023. 

Säsongen i år har kantats av allt ifrån otrohetsdraman och pakter men även mycket kärlek och skratt mellan deltagarna. Tittarna har varit mer engagerade än någonsin och årets deltagare har minst sagt fått sociala medier att koka. 

Farmen 2023 blev en succé. Bildkälla: TV4

Under säsongens finalavsnitt bjöds det på många nervdrypande minuter där Nebil Davidsson och Tora Brandström gjorde upp om vem som skulle bli årets Farmare 2023. 

I sedvanlig ordning fick de ta sig igenom en rad olika moment, varav många hade hört till det dagliga arbetet på gården. 

Tora och Nebil gjorde upp. Bildkälla: TV4

Den jämna kampen slutade med en tävling om olika grödor där Nebil briljerade och snabbt visade programledare Anna Brolin sina svar. Och mycket riktigt...

Så hade han alla rätt. 

– Grattis, du är vinnare av Farmen 2023 och en halv miljon kronor, ropade Anna Brolin ut varpå Nebil skrek ut ett ordentligt segervrål. 

I en intervju med Nyheter24 berättade Nebil att han för pengarna kommer att ta med familjen och åka till Ullared. Detta då hans barn vill åka dit. 

– De kommer att få göra av med lite pengar där. Det var ju dom som anmälde mig till programmet, skrattade Nebil. 

– Så ska vi göra om lite hemma. 

Är det någonting du funderat över när du sett säsongen, någonting som inte visats eller som folk sagt bakom din rygg?

– Nej, att folk spelar och pratar har man förstått. Jag tyckte dock att de visade lite väl lite kring hur mycket vi ändå tog hand om djuren. Vissa tittare har trott att vi bara legat på bryggan eller solat. Det är ju mycket sånt som visats. Men vi har umgåtts mycket med djuren och sett till att de haft det bra, berättar han och fortsätter. 

– Sen har de klippt bort många trevliga stunder där jag bland annat lärde mig att rida. 

Många tittare har även varit nyfikna på hur stämningen idag är mellan Nebil och Viktor Bergström. Detta då de rök ihop ordentligt under programmets gång. 

Vänner ska åka och hälsa på Viktor. Bildkälla: TV4

– Efter att Viktor fått ur sig allt så blev vi vänner igen och satt och hade det jättetrevligt resten av dagen. Det fick tittarna inte se. Idag har vi en jättefin relation och ringer varandra en eller två gånger i veckan. Jag och min lilla vän ska ta motorcyklarna och åka för att hälsa på Viktor och hans vän som också var inne på Farmen. Det ser jag mycket fram emot, berättade Nebil för Nyheter24. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.