Robinson 2023
Scener från Robinson 2023. - Foto: TV4

Klippet från Robinson 2023 hånas av tittarna

Robinson-deltagarna ville göra något lite kul – men klippet har nu istället spridits på Instagram och hånas av tittarna.


Robinson 2023 är i full gång och redan efter bara ett par veckor har programmets lyckats engagera tittare över hela landet. I år har tävlingen börjat lite annorlunda då lag nors och syd varit uppdelade åldersvis. Lag nords deltagare har tillhört ett äldre åldersspann medan lag syd tillhör ett något yngre ålderspann. 

Stämningen i lägret hos de yngre har minst sagt varit bra – men hos de äldre – där har friktion uppkommit flera gånger. Inte minst märktes det inför veckans öråd. Anna Stomsi rök nämligen ihop med Pernilla Block

Intrigerna växer i Robinson. Bildkälla: TV4

Bråk i Robinson 2023

– Jag tycker att du tog ansvar över pusslet under tävlingen. Trots att du vet att du är bra på det. Då gjorde vi ju inte allt för laget. Jag känner så, sa Pernilla. 

– Jag tog ju huvudsvar tidigare för ett pussel och det gick åt helvete. Så jag ville lämna över stafettpinnen. Och så är det, svarade Anna. 

– Ja men det är så jag känner och så måste jag få känna. Du säger att jag inte får känna som jag vill och det gillar inte jag, tillägger Pernilla. 

Avsnittet slutade med Öråd där Anna röstades ut. 

Men den svajande dynamiken med alla olika sorters personligheter har givit sig till känna även på andra sätt. 

Bland annat var det några deltagare som bestämde att lagen skulle sjunga en sång innan tävling , någonting som flera av dem ställde sig skeptiska till. 

Men de skeptiska hade inte så mkt att säga till om. 

Nu har klippet dykt upp på flera stora humorkonton på Instagram där deltagarna hånas för sin version av "Vi är på gång", av Tomas Ledin. 
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!