Paradise Hotel 2023
Jonathan i Paradise Hotel 2023 berättar hur han fick sitt ärr i ansiktet. - Foto: Pluto TV

Paradise Hotel 2023: Så fick Jonathan sitt ärr över ansiktet

Nu väljer Paradise Hotel-deltagaren Jonathan Johansson att berätta hur han fick ärret i sitt ansikte.


Paradise Hotel 2023 är i full rullning och på sociala medier har säsongen mött lovord från alla håll och kanter. Tittarna jämför säsongen med den som sändes 2014 och många menar att programmet äntligen innehåller de delar man vill se i Paradise Hotel, det vill säga sex, svartsjuka, kärlek, drama, bråk och mycket humor. 

Bella Andersson är en av årets deltagare. Bildkälla: Pluto TV

En annan viktig parameter som tittarna saknat är den höga alkoholkonsumtionen som äger rum i årets säsong. Programmet Love Island Sverige mötte kritik då deltagarna endast fick dricka ett eller två glas bubbel under en kväll, en regel som alltså inte gäller i Paradise Hotel 2023. 

Under en frågestund avslöjade nyligen deltagaren Jonathan Johansson att de fick dricka hur mycket de ville. 

– Det fanns kvällar då jag inte minns hur jag kommit till sängs. Och när det kommer till klockan så har man ingen aning om vad klockan är någonsin. Man får inte ens prata om klockan där inne", berättade han. 

Jonathan Johansson i Paradise Hotel 2023: "Så fick jag mitt ärr"

En annan fråga som Jonathan är väldigt van att få handlar om ett ärr han har i ansiktet. Någonting han också valde att svara på. 

Jonathan och Nicole klev in samtidigt. Bildkälla: Pluto TV

– Jag märker att det är många som undrar det här med mitt ärr, så jag kan berätta lite snabbt, inledde han på sin story. 

– När jag var omkring 13 år gammal så sprang jag efter vår hund hemma. Vi hade en glasdörr som var dörren som ledde ut till gården som mamma och pappa en dag putsade. Den brukade vanligtvis stå öppen så jag såg hunden ute på gården och skulle springa till den så sprang rakt igenom glasdörren, berättade han. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!