Marcelo Peña
Marcelo Peña har genomgått ett nytt ingrepp. - Foto: amarelloo/Instagram/Viaplay

Skräckbilder spreds på Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña

Marcelo Peña har valt att lägga sig under kniven på nytt, och denna gång blev det minst sagt en läkeprocess som heter duga.... Känsliga läsare varnas.


Livet rullar på för Marcelo Pena, 32. 

Idag blir han i centrala stockholm tillsammans med flickvännen Emila Wahlund och dottern Elle. Marcelo har helt dragit sig tillbaka från livet i tv-rutan och knegar numera vidare i yrket som hissmontör samt med sina sociala medier. 

Emilia och Marcelo bor tillsammans med sin dotter i Stockholm. Bildkälla: Instagram

Efter sin medverkan i Paradise Hotel 2019 kom han hem med 500 000 (innan skatt) vilket är pengar han då berättade skulle gå till sin familj och främst då dotter. Han hade egentligen lovat Jesper Bengtsson att han skulle dela pengarna med honom – någonting som inte blev av och därför la killarnas vänskap på is. 

Det var egentligen tänkt att Marcelo och Jesper skulle dela på pengarna. Bildkälla: Viafree

I samband med att säsong 15 av Paradise Hotel nu sänds frågade Nyheter24 Jesper Bengtsson om han sprungit på Marcelo sedan sveket. 

– Nej, det har jag inte. Jag har sett honom någon gång. Jag har ingen kontakt med honom och jag har inget behov av kontakt med honom. Just där och då, om man går tillbaka i tiden, så var det tufft för stunden, sa Jesper Bengtsson och fortsatte:

– Att man hade en vän som satte pris på en vänskap och inte kunde stå upp och hålla sitt ord. Det var trots allt en nära vän till mig. Men idag är jag otroligt tacksam att det skedde, för det har fått mig att få andra insikter och inse att moralen och sakerna som jag själv står för inte är samma hos alla andra, avslutade han. 

Marcelo Peña la sig under kniven igen

Marcelo har tidigare varit öppen med att han både fixat tänderna borta i Turkiet. Samt att han varit en flitig användare av botox. 

Marcelo Peña. Bildkälla: Stella Pictures
Marcelo filade ned sina egna tänder och lät sedan tandläkaren sätta in fasader. Bildkälla: amarelloo/Instagram

Men nu har han valt att göra någonting helt annat. 

Han har nämligen genomgått ögonlockskirurgi, vilket innebär att man skär bort överflödig hud på ögonlocket. Ingreppet ska resultera i att man ser piggare ut. 

"Jag gör detta för att jag får en tung känsla runt ögonen och ibland får jag små ryckningar just för att det känns lite tungt samt för att få ett lite piggare utseende", skriver han på sin Instagram.

Efter operation. Bildkälla: amarelloo/Instagram

Under tiden ögonlocken läker blir det ganska blått, lila och svullet. Det har gjort att Marcelo bland annat valde att gå på Hammarbymatchen klädd i solglasögon. 

Bra tajming med tanke på att det ska vara sol hela veckan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!