Robinson 2023
Tjejerna öppnar upp om känslorna för varandra. - Foto: TV4

Robinson-profilerna Alva och Carro träffas: "Vi trodde båda att vi var hetero..."

Det är på TikTok som Robinson-profilerna Alva Trané, 23, och Caroline Persson, 24, går ut med att de har en liten fling.


Att medverka i Robinson är sannerligen ingen dans på rosor. Det är en vardag full av  tävlingar, svett, hunger, bråk och pakter. Men under årens gång har det mer än en gång hänt att deltagare på Robinson-ön fattat tyckte för varandra. 

Så även under säsongen 2023. 

Det är på TikTok Alva Trané, 23, och Caroline Persson, 24, gått ut med en video där de mimar till kult-filmen "Fucking Åmål". Raden Alva mimar till är den berömda: 

Alva och Julia delade med sig av privata bilder. Bildkälla: Privat

– Är det sant att du är lesbisk? För om du är det fattar jag det för alla killar är så jävla äckliga, som på vita duken sades av skådespelerskan Alexandra Dahlström

I en intervju med Aftonbladet berättar nu profilerna att de fattat tycke för varandra på Robinson-ön men att det inte var förrän efter inspelningen som de förstod att det var känslor inblandat. 

Profilerna hänga mycket under tiden på ön. Bildkälla: TV4

– Vi har träffats jättemycket efter ”Robinson” och vi fick en speciell relation där, men vad det är för relation vet jag knappt själv, eller vad jag har för känslor eller om jag ens är straight längre, det har hänt så mycket sedan Robinson, säger Caroline Persson i intervjun. 

– Både jag och Carro var ju helt hetero och har bara varit med killar innan, men så började vi tänka att vi kanske inte är helt hetero och försökte börja utforska det, säger Alva. 

Tjejerna säger avslutningsvis att de kommer att fortsätta ses och se vart det hela leder. 

– Vi träffas och så får vi se vad som händer med vår relation, och så utforskar vi vad vi känner för allt och alla.

Så fint!

Vill du läsa intervjun i sin helhet kan du göra det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!