Sandra Öder Farmen 2023
Sandra Öder fortsätter att engagera på Instagram. - Foto: sandraoder/Instagram

Farmen-Sandra svarar på frågan alla undrar efter bilden: "Jag bestämmer över min kropp"

Sandra Öder fortsätter minst sagt att engagera sina följare på sociala medier. Och under senaste tiden är det en specifik sak som följarna reagerat på. "Jag tvingades ta ett beslut", berättar hon.


Drygt en månad har gått sedan finalen av Farmen 2023. 

Årets säsong av Farmen blev minst sagt händelserik på alla sätt och kantades av både spel, flirtande, bråk och kaos. 

Efter säsongens slut är det flera deltagare som fortfarande engagerar följarna på Instagram. Bland annat hade Sandra Öder en "unboxning" där hon visade upp vilka ting hon valde att sno med sig från Farmengården. 

Sandra Öder. Bildkälla: TV4

– Jag tog med mig en del av breven vi fick under tiden där. Det är mestadels brev jag själv fick läsa upp. Struten till karamellerna tog jag med. Jag har snott med min min krok jag gjorde på gården. Jag tänker att jag ska sätta upp den en dag i min lägenhet. Kniven råkade ju också trilla ned i väskan haha. Sen förlåt, men ljusstaken, den var jag tvungen att ta med. Jag snodde även med en stor låda. 

Sandra valde även att smyga ner alla sina amuletter i packningsväskan. Vilket inte är någonting deltagarna får ta med, berättade hon. 

Sandra Öder visar upp träningen på Instagram

Sandra är en riktig gymråtta och håller ofta frågestunder där hon låter följarna fråga på om hennes träning. Hon berättar en del om sin kost samt vad hon kör under sina pass. 

Efter Farmen berättade Sandra att hon skulle tävla i bikini fitness vilket är en väldigt krävande sak att göra. Du måste minska ditt underfett till en väldigt låg procent och samtidigt bibehålla muskelmassa. 

Många följare har undrat varför uppdateringarna om tävlingen lyst med sin frånvaro vilket Sandra nu väljer att svara på. 

Sandra berättade för sina följare att hon inte kommer att tävla i år. Bildkälla: sandraoder/Instagram

"Min ambition var att tävla i år. Men saker i livet händer och tyvärr svarade inte min kropp alls så jag var tvungen att fatta ett beslut. Jag bestämde mig därför för ett tag sen att släppa tankarna om scenen och bara fokusera på träning och det var då min motivation försvann. Försöker att hitta det igen för jag älskar verkligen att träna", skrev hon.

Nu blir hon överöst av kärlek och peppande ord från sina följare. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!