Let's Dance 2023 går snart i mål i TV4.
Let's Dance 2023 går snart i mål i TV4. - Foto: Stella Pictures

Let’s Dance-profilen rasar mot tittarna: ”För h*lvete, vad håller ni på med?”

Let's Dance 2023 är inne på sluttampen och under kvartsfinalen var det programledaren Rickard Sjöberg som fick lämna – något som upprör jurymedlemmen Tony Irving.


Endast tre deltagare – den före detta skidåkaren Charlotte Kalla, artisten Renaida Braun, komikern Hampus Hedström – är kvar i Let's Dance 2023

När kvartsfinalen utspelade sig under lördagen var det programledaren Rickard Sjöberg som fick lämna tävlingen och det väckte minst sagt reaktioner bland vissa av tittarna.

Läs mer om tittarnas ilska efter Let's Dance-kvartsfinalen här.

Tony Irving: "Gör mig verkligen pissed off"

Men tittarna hemma i tv-sofforna var inte de enda som blev upprörda över utfallet i kvartsfinalen, även jurymedlemmen Tony Irving har ett och annat att säga om tittarnas röster.

"Rickard Sjöberg har dominerat hela säsongen och från första stunden såg jag honom som en av de största utmanarna för att komma till finalen. Att förlora honom i kvartsfinalen gör mig verkligen pissed off", skriver han i en krönika hos TV4 och fortsätter:

"Det finns andra som har haft betydligt sämre resultat vecka efter vecka och som bjudit på otroligt tråkig underhållning. Svenska folket, för helvete, vad håller ni på med?"

Foto: Stella Pictures

Irving konstaterar sedan att han och hans jurykollegor, genom lite hjälp till deltagarna, kan fixa den situation som nu uppstått. 

Ord och inga visor, alltså.

Läs alla våra artiklar om Let's Dance 2023 här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!