Let's Dance 2023 går mot sitt slut.
Let's Dance 2023 går mot sitt slut. - Foto: Stella Pictures

Let's Dance 2023 • Tittarna ryter ifrån inför finalen: "Skandal"

Let's Dance 2023 börjar närma sig sitt slut och under helgen gick semifinalen av stapeln. Artisten Renaida Braun, 25, var den som fick lämna tävlingen – ett utfall som inte landade väl hos alla tittare.


Under flera veckors tid har svenska folket kunnat bänka sig framför Let's Dance 2023 i TV4 och programmet har sannerligen bjudit på både underhållning och dramatik.

När det var dags för semifinal under helgen var det den tidigare skidåkaren Charlotte Kalla, komikern Hampus Hedström och artisten Renaida Braun som dansade om en finalplats.

Den senare fick lämna tävlingen – ett resultat som inte alla var helt nöjda med.

Let's Dance-profilen rasar mot tittarna: "För h*lvete, vad håller ni på med?"

Let's Dance-tittarna: "Skandal"

När produktionen delade ett inlägg på Instagram om att den 25-åriga artisten fått lämna Let's Dance och därmed knipit en tredjeplats var det många som vädrade sina åsikter:

"Väldigt orättvist att Renaida åkte ut nu. Tävlingen blir oseriös när 'gamla meriter och folklig popularitet' går före verklig förmåga att dansa."

"Skandalen ett faktum! Du skulle med Hampus varit i final!!!"

"Hur kan det vara möjligt att de två bästa dansarna i semifinalen inte går till final. Har TV4 räknat fel? Det blir en makalöst ojämn final dansmässigt."

"Så orättvist när den solklart nästbästa dansaren åker ut före den som borde åkt ut för flera veckor sedan.. om folk bara hade röstat på själva dansprestationen, istället för att rösta på sin skididol.... Du skulle självklart varit i finalen Renaida."

"Jag börjar tappa viljan på att se lets dance när folkkära kändisar går vidare på popularitet snarare än danskunskap. Så synd att Renaida åkte ut! Hade varit så välförtjänt en finalplats!"

Än så länge har Renaida själv inte kommenterar utfallet i tävlingen.

Läs alla våra artiklar om Let's Dance 2023 här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!