Filip Poon och Leila Lindholm medverkar i SVT:s "Vilda kockar".
Filip Poon och Leila Lindholm medverkar i SVT:s "Vilda kockar". - Foto: Skärmavbild/SVT/Vilda kockar

Leila Lindholms syrliga pik till Filip Poon: "Inte bra"

"Vilda kockar" har börjat sändas i SVT och under det första avsnittet passade kocken Leila Lindholm på att ge en liten pik till matprofilen Filip Poon.


I det nya programmet "Vilda kockar" ska sex etablerade kockar och matprofiler tävla i matlagning över öppen eld. Allt sker under ledning av krögaren Niklas Ekstedt som specialiserat sig på just detta.

När det första avsnittet sändes under torsdagen var det duon Filip Poon och Zeina Mourtada som vann en omelett-tävling som gjorde att de fick sitta i juryn med Ekstedt under nästföljande tävling.

Filip Poon chockade följarna med snoppvideo: "Skrek rakt ut"

Leila Lindholm: "Influencers, de är inte bra"

Övriga fyra deltagare – Lisa Lemke och Erik Videgård samt Leila Lindholm och Erik Brännström – fick då i uppdrag att laga ripa. 

När det var dags för det senare tävlingsparet att få sin maträtt bedömd av juryn möttes de av en skeptisk Filip Poon. 

– Jag får liksom inte ihop det, om jag ska vara ärlig. Det är lite för spretande smaker. Ripa är, även om det är vilt, lite delikat av sig. Det ska klara av mycket smak, men här var det lite för mycket smak. Lite för hett också, konstaterade matprofilen.

Och den kritiken landade inte helt väl hos Lindholm, som i en synk tillsammans med Brännström, passade på att ge Poon, som har 155 000 följare på sin Youtube-kanal och närmare 72 000 följare på Instagram, en syrlig pik.

– Jag tycker juryn var lite väl hård, eller? Influencers, de är inte bra. De ska inte sitta i någon jury, sa kocken med ett skratt.

Foto: Skärmavbild/Instagram/filippoon

Men det verkar inte vara något ont blod mellan deltagarna. När premiären sändes satt de bänkade tillsammans, med flera av de andra kockarna, hemma hos Ekstedt – något Poon delade med sig av på Instagram.

Så bor Leila Lindholm i lyxvillan i Mariefred: "Jag säger bara LYCKA"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!