Postkodlotteriet har funnits ända sedan 2005.
Postkodlotteriet har funnits ända sedan 2005. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Pressbild/Postkodlotteriet

Därför lämnar Postkodlotteriet-profilen TV4: "Inte ett enkelt beslut"

Ett helt gäng välkända vinstutdelare syns i TV4:s "Postkodmiljonären", men nu väljer en av dem att lämna långköraren.


Postkodlotteriet har funnits ända sedan 2005 och i TV4:s "Postkodmiljonären" får tittarna se när några lyckliga vinnare får veta hur mycket pengar de lyckats kamma hem. 

Flera välkända profiler får, i programmet, agera vinstutdelare och komma med de glädjande nyheterna, men nu lämnar en av dem TV4.

Rickard Sjöberg om den traumatiska händelsen i Postkodmiljonären: "Föll ihop och dog"

Putte Nelsson: "Lämnar med en god känsla"

Det är pianisten Putte Nelsson som, efter över tio år, lämnat uppdraget som vinstutdelare i Postkodlotteriet – något han berättar om på Instagram.

"I februari 2012 fick jag ett av världens roligaste jobb. Jag skulle plötsligt åka land och rike runt för att träffa vinnare och dela ut vinster. Jag har besökt vinnare från norr till söder och ibland besökt ställen jag inte visste fanns", skriver han i inlägget och fortsätter:

"Jag är stolt över att ha fått representera Postkodlotteriet i över 11 år men nu är det alltså slut. Jag har valt att inte förlänga mitt avtal då jag behöver lägga tid och fokus på mina körer, körresor, företagsjobb och andra uppdrag som ligger framför."

Men att lämna långköraren har inte varit enkelt.

"Jag lämnar med en god känsla men samtidigt vemodigt att hoppa av efter så lång tid och lämna så många fina kollegor och vänner. Det var inte ett helt enkelt beslut att lämna världens bästa jobb… Men man måste chansa lite ibland", skriver Nelsson och önskar sina kollegor lycka till framöver.

Läs alla våra artiklar om TV4 här.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!