Agust Helgason, 32, är en av deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2023.
Agust Helgason, 32, är en av deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2023. - Foto: Skärmavbild/SVT/Gift vid första ögonkastet och Ulrika Malm/SVT

Gift vid första ögonkastet-Agusts intima avslöjande: "Sex under stjärnorna"

Agust Helgason, 32, är en av deltagarna i årets upplaga av "Gift vid första ögonkastet". I en chatt hos Borås Tidning delar han nu med sig av ett minst sagt intimt minne.


Det var i april som den nionde säsongen av "Gift vid första ögonkastet" hade premiär i SVT och sedan dess har mycket hänt mellan de ihopmatchade äkta makarna.

Allra mest dramatik utspelat sig mellan Agust Helgason, 32, och Caroline Axelsson, 32, som i det senaste avsnittet valde att gå skilda vägar. 

Med anledning av detta bjöds Agust in till en chatt hos Borås Tidning där han svarade på tittarnas frågor om allt från hans relation till övriga deltagare till vad han attraheras av. 

Icas sexpik till Gift vid första ögonkastet-paret: "Inte visste vi att..."

Gift vid första ögonkastet–Agust: "Var på dejt" 

Och det var i denna chatt som Agust Helgason delade med sig av ett minst sagt intimt minne.

"Vad är en perfekt dejt för dig? Jag tänker på din påhittighet, liksom vad tycker du är riktigt kul att uppleva med någon du gillar?", skrev en tittare med alias "Bea" i chatten, varpå 32-åringen svarade:

"Hej Bea, vad kul... Jag var på en deit med en italiensk tjej i Australien en gång som hette Beatrice. Vi åkte till the Blue Mountains och hike'ade tva hela dagar, med övernattning - och s*x - under stiärnorna och fullmåne. Det var en bra dejt... Det är inte du, va?!? Haha."

Foto: Skärmavbild/Borås Tidning

Men Agust är knappast den enda deltagaren som varit bjussig när det kommer till att prata sex. I det senaste avsnittet av Gift vid första ögonkastet 2023 hade nämligen Arvid Stark, 34, och Ida Lind, 35, en minst sagt erotisk middagskonversation.

Läs alla våra artiklar om Gift vid första ögonkastet 2023 här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!