Robinson 2023
Isabella Resmark skadade sig under midsommar. - Foto: TV4

Svenska Robinsonprofilen i skräckolycka – bröt ryggen på midsommar

Isabella Resmark var en av förra årets favoriter i Robinson. Under midsommarhelgen uppdaterade hon sina följare om olyckan hon var med om under festkvällen. Nämligen en hemsk olycka.


Isabella Resmark, 27, blev en av förra årets tittarfavoriter i Robinson – men sagan skulle komma att ta slut för fort. Efter att hon drabbats av lunginflammation samt testat positivt för covid-19 tvingades hon avbryta och åka hem till Sverige.

Men, det var inte sista gången hon skulle komma att dyka upp i TV-rutan. 

Säsongen efter klev hon in på nytt och denna gång tog hon betydligt mycket längre, men strax innan finalveckan så halkade hon på målsnöret och tvingades åka hem efter en tävling. 

Idag har Isabella flyttat hem till hemstaden Ängelholm har hon nu valt att hoppa på plugget. Någonting hon i en intervju med Nyheter24 skämtsamt kallar för "självskadebeteende". 

Covid-19 satte käppar i hjulet. Bildkälla: resandemarker/Instagram

– Jag pluggar naturvetenskapligt basår och lider just nu. Sitter med värsta styggelsen i form av en kemi 2 uppgift. Rejält snuskig är den. 

Isabella Resmark bröt ryggen under midsommarkvällen

Men när Isabella inte pluggar tycker hon om att umgås med nära och kära, vilket hon bland annat gjorde under midsommarhelgen. Men den festliga högtiden skulle komma att sluta läskigt. 

Isabella Resmark var med om en olycka. Bildkälla: Instagram

Isabella skadade nämligen ryggen. En olycka som kunde ha slutat betydligt värre än den gjorde. 

– Jag lekte spindelmannen på midsommar. Och ja trots att jag var spindelmannen lyckades jag att bryta ryggen. Eller ja, rättare sagt, det är en kota långt ned i ryggen. Jag hade tur i oturen för ju längre ned i ryggen man 'bryter' desto bättre är det för nerverna är lite förskonade där nere. Nu ska jag snusa och dricka kaffe. Och ta morfin. Mjau mjau på er, sa Resmark i sin video. 

Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!