Arvid Stark och Ida Lind, kända från Gift vid första ögonkastet 2023, har fått barn.
Arvid Stark och Ida Lind, kända från Gift vid första ögonkastet 2023, har fått barn. - Foto: SVT och Ulrika Malm/SVT

Gift vid första ögonkastet-paret har fått barn: "Så lycklig"

Arvid Stark och Ida Lind, som parades ihop och blev äkta makar i årets säsong av SVT:s "Gift vid första ögonkastet", har fått barn.


Under den nionde säsongen av "Gift vid första ögonkastet" har Ida Lind, 35, och Arvid Stark, 34, minst sagt väckt starka reaktioner och livliga diskussioner – inte minst när det kommit till parets öppenhet kring sex och intimitet.

Arvid Stark om händelsen bakom kulisserna i Gift vid första ögonkastet 2023: "Sex i rummet bredvid"

Sa ja till varandra i Gift vid första ögonkastet 2023

I förra veckans avsnitt av SVT-programmet valde Arvid Stark och Ida Lind att fortsätta vara gifta. Men månader har gått sedan dess och mycket – med betoning på mycket – har hänt.

– Inspelningen tog slut den 15 juli, och då tänkte jag: ”Let's make a baby!”, berättar Ida i en intervju med Mama.

Ida Lind och Arvid Stark har fått barn

Och sagt och gjort: tidigare i juni välkomnade Ida Lind och Arvid Stark en liten dotter till världen. Men det var inte helt odramatiskt. Bebisen ligger snett och det slutar, efter nästan två dygn, med akut kejsarsnitt.

– Jag minns knappt någonting från operationsrummet. Jag var ju helt borta, herregud vad jag hade kämpat! Men efter 26 timmars arbete på förlossningen kände jag en så otroligt stor lättnad och glädje, säger Ida till Mama.

Dottern heter Rakel

Men vad ska dottern heta då? Jo, lillan har fått namnet Rakel.

– Nu känner jag en sån otrolig tacksamhet. Jag är så tacksam över att Sverige har en så fantastisk förlossningsvård. Om jag bott någonstans där vården inte fungerade, där det kanske inte ens fanns sjukvård, så hade jag och Rakel antagligen inte överlevt. Jag är så ödmjuk och tacksam över mitt eget liv, över Rakel och över att jag och Arvid blev ihopmatchade. Jag är så lycklig, säger Ida till Mama.

Läs alla våra artiklar om Gift vid första ögonkastet 2023 här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!