Alex och Lina från Gift vid första ögonkastet valde att skilja sig.
Alex och Lina från Gift vid första ögonkastet valde att skilja sig. - Foto: Pressbild SVT & Ulrika Malm/SVT

Gift vid första ögonkastet-Linas nya kille pikar Alex: ”Oj…”

Gift vid första ögonkastet-paret Lina och Alex valde tillslut att gå skilda vägar efter att kamerorna stängts av. Nu skickar Lina Tomikas nya pojkvän en pik till Alex via Instagram.


Årets säsong av SVT:s succéprogram Gift vid första ögonkastet är till ända. Ett av paren, Alexander Sjöstrand och Lina Tomikas, valde till slut att gå skilda vägar och skilja sig kort efter att kamerorna stängts av. 

På Instagram har både Lina och Alex visat upp sina nyfunna kärlekar, som de hittat på eget håll. Alex har hittat kärleken i flickvännen Sara, som han delat bild på via sitt Instagram-konto.

Linas pojkvän pikar Alex

Nu visar även Linas nya partner upp en bild på det nyfunna paret. Pojkvännen, Åke Brattberg, har delat ett inlägg på sitt Instagram-konto, där han även passar på att skicka en aning syrlig passning till sin flickväns före detta man. 

I inlägget skriver han bland annat att han äntligen kan dela med sig av nyheten att Lina är hans nyfunna kärlek efter att ha suttit på nyheten i över nio månader.

Inlägget avslutas med en passning till just Alex, som råkade kalla Lina för Linda i en så kallad synk, i ett av programmen. 

"Äntligen jag kan lägga upp lite bilder på min otroliga flickvän @linatomikas. Över 9 månader fick man snällt vänta för att inte spoila @giftvidforstaogonkastet såklart. Så här kommer ett gäng kärleksbilder… håll till godo. Puss, jag älskar dig Linda, oj, jag menar Lina", skriver han och syftar på just Alex felsägning.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!