Steffo TV4
Vad hände under Steffos mysdag hos Strömstedts? - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Steffo drog fram sin penis under middagen hemma hos Strömstedts: "Tvingades"

Steffo Törnquist är inte känd för att vara någon blyg melon. Och det kan man sannerligen säga att han gav smakprov på nyligen.


Tv-profilen och journalisten Steffo Törnquist, 67, har varit ett välkänt ansikte i Nyhetsmorgon sedan över 20 år tillbaka. I ryggsäcken har han sedan tidigare en journalistkarriär på TT, Dagens Nyheter och Expressen. 

Men det är inte bara i tv-rutan som Steffo förgyller svenskarnas vardag. Han är nämligen en livsnjutare av rang, vilket man kan följa på hans sociala medier. 

Steffo Törnquist. Bildkälla: Stella Pictures.

Men nu har han plötsligt fått pausa en den av det han tycker om att njuta av – nämligen god mat. 

Steffo tvingades nyligen att operera en visdomstand. 

"Rapport från visdom-gate: det var en jävla pärs på 1,5 tim att få bort eländet, men svullnaden blev inte värre än typ Marlon Brandos i Gudfadern. Det värker en del och jag spottar blod och har lite svårt att gapa. Dessutom är min tandläkare förbannad för att jag råkade suga i mig en garre i eftermiddags. Nu låter jag en bägare glass smälta och så drar jag i mig den med sugrör och i morron räknar jag med att vara hyggligt återställd och gå 18 hål. Ingen fara alltså", skrev han då. 

Steffo Törnquist: "Tvingades tömma"

Nyligen när Steffo var hemma hos Jenny och Niklas Strömstedt på ett litet mysbesök så publicerade han en bild från kvällen där någonting särskilt ägt rum. 

Steffo hade nämligen tvingats kissa i en vattenkanna. 

"Strandhugg hos Jempa o Nicke, blev pinknödig men fick inte gå till vanliga busken, utan tvingades begå tömningen i vattenkannan. Omedelbar effekt. Växthuset exploderade", skrev han till bilden på det prunkande växthuset. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!