Danyel Couet längd
Vem är Danyel Couets fru? - Foto: Stella Pictures

Hon är stjärnkocken Danyel Couets stora kärlek

Danyel Couet är aktuell i Kockarnas kamp som visas på TV4. Men hur lever den revanschsugne Danyel egentligen privat?


Danyel Couet, 50, är en svensk-fransk-finländsk kock och krögare som kommit att bli en av landets starkast lysande stjärnor när det kommer till matlagning. 

Han har vunnit OS-guld med kocklandslaget, deltagit i både en tidigare säsong av Kockarnas kamp och Stjärnorna på slottet samt haft en central roll i programmet Sveriges yngsta mästerkock. Där som programledare tillsammans med Tina Nordström och Paul Svensson.

Tittarna fick också se Danyel dyka upp i programmet The Island 2022 tillsammans med bland andra Klas Eriksson, Magdalena Graaf, Mikael "Soldoktorn" Sandström och Maria Montazami

Danyel Couet. Bildkälla: discovery+

 Äventyret satte minst sagt sina spår i både kroppsligt och psykiskt. När Danyel återvände hem hade han svårt att sova i sin vanliga säng. Han hade även gått ned en hel del i vikt. 

– Jag rasade 13 kilo på ön. Men sen gick jag upp 15 kilo. Man rasar så himla mycket så gick jag upp ännu mer efteråt, berättade han för Expressen.

Hon är Danyel Couets fru

Under hösten är Danyel Couet aktuell i Kockarnas kamp - Revanschen tillsammans med en rad andra kända namn som varit med i programmet tidigare.

Någon som helt klart kommer att följa programmet är Danyel Couets fru Jessica Couet, 50. Paret har två gemensamma barn. Danyel och Jessica träffades när de båda var 20 år gamla. 

Här tillsammans med frun Jessica Couet. Bildkälla: Stella Pictures

Kockarnas kamp 2023 TV4-premiär 

Tisdag 3 oktober har Kockarsnas kamp 2023 premiär. Tio kockar som tidigare synts i programmet återvänder till tävlingsladan på Österlen för att göra upp på nytt. 

Du ser programmet på TV4 och TV4 Play. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!