TV4
Lasse Berghagen gästar TV4:s Vilket liv. - Foto: TV4

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.


I TV4:s stora tittarsuccé "Vilket liv" hyllas några av Sveriges mest folkkära artister, skådespelare och tv-profiler med framträdanden och gäster som överraskar. 

De höga tittarsiffrorna var snabbt ett faktum och hittills har publiken fått bevittna bland annat en sprallig Carola Häggkvist som överraskats av sina barn, Lena Endre som fått spontankyssar av Mikael Persbrandt och Claes Eriksson har rörts till tårar av Per Andersson.

Carola Häggkvist. Bildkälla: TV4

Stjärnorna som hyllas får varje vecka ta plats på Oscarsteatern i Stockholm tillsammans med en skratt och gråtsugen publik. Sedan väntar en kväll full av hyllningar, sång, dans och lovord. 

Som redan nämnt har programmet minst sagt levererat. Och kommande lördag kan man verkligen säga att tittarna kommer att få uppleva ett känslomässigt extas då det är dags för Lasse Berghagen

Han får nämligen besök av sina döttrar Malin och Maria Berghagen. Sedan kommer det fram både det ena och det andra. 

Lasse Berghagen fick besök av sina döttrar. Bildkälla: TV4

Lasse Berghagen i TV4:"Vi hade en fling"

Malin Berghagen har Lasse tillsammans med Barbro "Lill-Babs" Svensson och Maria Berghagen har han tillsammans med nuvarande frun Eva Berghagen som han varit i lag med i över 48 år. 

– Min fru har ju betytt oerhört mycket för mig. Hon är ju grundstommen i mitt liv eftersom att vi efter 50 år ihop fortfarande är kära. Det är en gåta det där. 

– Jag tror på det här med att lyssna på varandra. Sen har man väl haft en jävla tur, skrattade Lasse. 

När Lasse sedan berättar om hur mycket hans döttrar betytt för honom genom åren så överraskar Renée Nyberg honom genom att ta in dem på scenen. 

Renée säger sedan att det är lita tack vare Malin Berghagen som Lasse Berghagen träffade frun Eva. 

Malin berättar då följande: 

– Så här. Min mamma dumpade pappa. Sedan drog hon till Norge. Samtidigt hemma i Sverige så träffade vår gode Lasse en kvinna som heter Eva Strand som jag tyckte om väldigt mycket. Men sedan tog det slut mellan dom, och då kom mamma hem och då hade mamma Barbro och pappa en liten fling och sen...

Lasse Berghagen chockar Renée Nyberg. Bildkälla: TV4

– MEN ..... VA?, HADE NI EN TILL FLING LASSE?, skriker Renée ut för att sedan bli helt tyst. 

Lasse tittar då nöjt på Renée och säger. 

– Jo... jo men.... ja. 

Det som hände sedan var att Malin hjälpte till på ett hörn att tussa ihop Lasse Berghagen och Eva Berghagen. 

Och se så bra det blev!

Senaste nytt

Unesco lyfter nyckelharpans nätverk

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

igår 21:06
Vad händer egentligen i Bonde söker fru? Under loppet av ett avsnitt så är det inte en utan två bruttor som bränner ifrån Jens Lundins gård. Måtte det inte bli som jag tror nu....

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

igår 21:04
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.

Italiensk opera på Unescos kulturarvslista

igår 17:58
Italien är operans hemland, världsberömt för tonsättare som Giuseppe Verdi och Giacomo Puccini. Nu tas italiensk opera upp på FN-organet Unescos kulturarvslista.