Tove Dalsryd
Tove Dalsryd är en av deltagarna i Robinson 2023. - Foto: TV4

Det gjorde Robinson-Tove på nätterna när de andra deltagarna sov

Robinson-deltagaren Tove Dalsryd delar med sig av en rad hemligheter om vad som händer på Robinson-ön när kamerorna inte är på. Och ja, det är sannerligen en hel del som tittarna inte får se.


Det var för ett par månader sedan som finalen av Robinson 2023 gick av stapeln och de tre som skulle fajtas var Pelle LiljaEmilio Mio Vega och Emilia Persson

I vanlig ordning var det en rad olika hinder och pussel gänget skulle ta sig igenom för att kunna tända Robinsonfacklan och vinna balunsen. 

Robinson-Pelle, det blev bråk i mitt hem på grund av dig

Tävlingen igenom var väldigt jämn. Men slutligen kom finalisterna fram till elden där Pelle briljerade. De andra kämpade på med att få upp sina eldar medan Pelle snabbt fick fyr och lyckades få elden stor. 

Här vinner Pelle Lilja Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Han får sedan fyr på facklan som han går och tänder för att sedan vråla: ”Jag har väntat så länge på just denna dag".

Någon som dock inte var med på finalfirandet var Tove Dalsryd som åkte ut strax innan finalveckan. 

Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Tove Dalsryd: "Jag klev upp på nätterna ibland..."

Tove gästade nyligen podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens där hon delade med sig av en rad hemligheter från ön. 

Bland annat berättar hon hur hon förberedde sig inför Robinson. 

– Jag tränade mycket på att dyka och simma då jag är dålig på det. Jag la en del pussel och testade tändstål. Jag förstår inte att vissa åker dit utan att ha sett ett enda avsnitt av programmet.

Ett trött Robinsongäng. Bildkälla: TV4

Sen kommer vi till det här med kokos. Tove valde innan tävlingen att gå upp några kilon på grund av matbristen. Sedan försökte hon bibehålla vikten så gott det gick. 

– Jag gick upp fem kilo för att jag visste att man skulle gå ned på Robinson. Så som ni ser mig just nu på ön det är nog min normalvikt tror jag. Och man ser mig ju aldrig utan en kokos i handen så jag försökte att äta på så mycket som möjligt för att hålla mig stark och inte tappa allt för mycket i vikt, berättar hon. 

– Jag gick till och med upp på natten ibland för att äta kokos? Liksom stod och hackade medan de andra sov, avslutar hon. 

Vill du lyssna på avsnittet i sin helhet kan du göra det här. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!