Robinson-Tove rasar på produktionen efter bilden som TV4 la ut

Årets Robinson har sannerligen engagerat tittarna mer än någonsin. Under de senaste veckorna har sociala medier kokat och nu har det blivit en fejd mellan deltagarna.


Det har sannerligen varit ett par intensiva veckor som svept förbi av Robinson 2023.

I år har intrigerna och bråken avlöst varandra vilket även genererat ett högt engagemang hos tittarna. Inte minst för att många tittare väljer sida under ett bråk. 

Therese Tang valde slutligen att lämna ön på grund av hur det skar sig mellan henne och gruppen. Men någonting hon poängterat är att produktionen stöttade henne samt sa till de andra deltagarna. 

– Produktionen försökte uppmuntra mig till att vara kvar, och att hålla i och hålla ut, berättade hon i en intervju med Nyheter24

– Det blir så pass allvarligt att produktionen får gå in och säga till allihop, unisont i grupp, att det inte är okej att mobbas, att det är ett kontraktsbrott och att det kan påverka ens deltagande.

Therese Tang. Bildkälla: TV4

Men tillslut rann bägaren över, och Therese valde då att lämna Robinson frivilligt. 

– Jag kände bara att den här skiten tar jag inte. Det är inte någon som är värd att bli behandlad på det här viset. Ingen ska behöva motstå grupppåtryckningar på en sådan nivå som det var. 

Någon annan som också varit iblandad i en del konflikter och drama är Tove Dalsryd. Under sin tid på Robinson råkade hon i luven med bland andra Pelle Lilja, Charlie Wiberg och Karolina Tilander

Och konflikterna har följt med från den exotiska ön hela vägen hem till Sverige. 

Tove och Karro rök ihop. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

På sociala medier har deltagarna på nytt rykt ihop och bland annat så blev Tove besviken på en text som skrivits ut till en av bilderna på @robinsontv4:s Instagramkonto. 

Bilden var på Ylwa som sitter och gråter efter att Tove åkt ut. 

Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Texten som någon i produktionen skrivit ut löd: "Hade Tove varit kvar om hon hållit tillbaka?". Hon var då snabb med att svara: 

Tove svarade snabbt produktionen. Bildkälla: robinsontv4/Instagram
Charlie Wiberg. Bildkälla: TV4

Även Charlie valde att hoppa in i ringen och skrev: 

"Snart kommer den obligatoriska förklaringen: 

Varpå Karolina Tilander skrattade åt Charlies kommentar. 

Tove gick då in och svarade dem båda:Produktionen har inte svarat någon av användarna samt har ej ändrat Instagrambildens text. 

/
Senaste nytt

Fröken Snusk: Jag är besviken

Raye slår rekord på Brit Awards

idag 01:44
Brittiska stjärnskottet Raye slår nytt rekord i att vinna flest priser på Brit Awards på en och samma kväll.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

igår 20:08
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.

Lykke Li tolkar Cash – och hintar om ny musik

igår 15:34
Artisten Lykke Li har släppt en cover av countrylegendaren Johnny Cash stora hit "Ring of fire" från 1963. Låten, som släpptes på fredagen, dyker upp i den nya Netflix-filmen "Damsel" med premiär den 8 mars, skriver Variety.