Bonde söker fru 2023
Såg du veckans Bonde söker fru? - Foto: TV4

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....


Ännu en vecka har swishat förbi i Bonde söker fru och nu börjar det hända grejer. 

Mimmi har alltså skickat hem varenda påg jag trott skulle att hon skulle välja. Min enda regel i livet är att aldrig lita på min magkänsla för den sviker seriöst ofta. 

Martin var ju en riktig guldklimp men dessvärre räckte det inte hela vägen. Jag tycker ALDRIG någonsin att man kan kalla en människa "för snäll" för det är någonting som inte går att vara. På samma sätt som du inte kan överdosera C-vitamin. 

Martin tingades lämna gården. Bildkälla: TV4

Dock tror jag kanske att hon behöver någon som kanske inte är riktigt lika försynt utan mer initiativtagande. Och ja, det allra viktigaste är ju att det ska klicka. Och nu har jag fan inte den blekaste i vem av Jimmy eller Erik hon kommer att välja? INGEN ANING HAR JAG. 

På Mickes gård är stämningen tämligen märklig. 

Alla donnor har fallit pladask och ska jag vara ärlig så tycker jag om alla. Nu kanske det känns som att Jenny har ett försprång med hästlängder... men som jag tidigare nämt så är min magkänsla lika stadig som mina klackar varje julfest vi haft med jobbet. Så vet ni vad – där är ingenting säkert där heller. 

.......men låt oss erkänna. När Micke pussade Jenny så var det en sån där "sprall-puss". Man såg att det inte var "nu ska vi testa hur det känns" utan här var det verkligen en efterlängtad kyss? Aja, det återstår väl att se. 

Är det så att Jenny har ett försprång? Bildkälla: TV4

Men nu till veckans höjdpunkt. 

Jens kladdkakefika. 

Han och Ida ger sig nämligen iväg på en liten keramik-dejt. De ska alltså dreja. Ida säger att hon är rädd för att hamna i samma hjulspår hemma så det kan vara bra att testa på någonting nytt. 

Nu förstår jag att hon säger detta med glimten i ögat och för att de ska hitta på något skoj på dejten. Men låt mig bara få fråga er: Vad är det som är så farligt med att hamna i samma hjulspår? Med alla krav man har här i livet skulle jag säga att det är den största trygghet och njutning som finns att en sak står stadigt. På en dejt vill jag dricka öl, fika eller bara mysa, Jag vill inte testa på någonting jag antagligen inte ens är bra på. 

Men i alla fall. 

Efter dejten så ska Ida och Jens fika kladdkaka. En fin kaka står uppdukad utanför keramikstället tillsammans med en skål vispad grädde. Nu ska det fikas, pratas och mysas. 

Men sedan stal kladdkakan uppmärksamheten och jag zoonade ut helt. Så pass att jag inte ens hörde samtalet. 

Jens skär nämligen upp en varsin bit kladdkaka. Hans ser dundergod ut. 

Bonde söker fru 2023. Bildkälla: TV4

Men sedan kommer det..... 

Idas kladdkaksbit var verkligen det MINSTA jag sett!??! Jag vet inte ens varför min hjärna registrerade detta så otroligt tydligt. Ida kanske inte ens gillar kladdkaka? Jensa hade nog inte mycket säg i detta utan skar upp som han blev tillbedd. 

Ida och Jens fika. Bildkälla: TV4

Om jag dejtade någon som ville ha en så liten bit kaka hade nog hela dejten handlat om att man inte ska tacka nej till de goda sakerna här i livet. En kladdkaka, en solig sommardag med fluffig vispgrädde, blommor på bordet, rivigt kaffe i koppen och en dejt bredvid sig – det är tillfällen man ska minnas. 

Men det är verkligen inte min sak att lägga mig i eller ens ha synpunkter på? Vem fan bryr sig om en kaka? Jo tydligen jag....

Men sen minns jag ju. Min första dejt med min pojkvän satt jag också och typ knaprade på en jordnöt. Denna kaka rev antagligen upp minnen från den tiden. Det är HEMSKT. Jag tror inte ens jag åt bea till min pizza i början för att jag "inte ville vara en bea-tjej".

Idag beställer jag alltid två till min pizza. Och det är det som är så jävla skönt med att hamna i "samma hjulspår". 

Det är verkligen inte bara negativt. 

Senaste nytt

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

De kan få Kasper Salin-priset

Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

1 timme sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

2 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

2 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

3 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.