Bonde söker fru 2023
Bonde söker fru 2023 börjar dra sig mot sitt slut. - Foto: TV4

Bonde söker fru: Alexandra och Jens bröt mot TV4:s regler – flera gånger

Bonde söker fru 2023 är i full gång och det börjar att dra ihop sig inför slutval. Någonting som tittarna fick se i förra veckans avsnitt var när Alexandra Salonen lämnade gården för att bo på hotell.


Bonde söker fru 2023 har minst sagt engagerat tittarna till max. Men det senaste avsnittet av säsongen – det fick tittarnas hakor att ramla i marken hårdare än de gjort tidigare. 

Bonden Jens Lundin har säsongen igenom haft ett bra flyt på gården med alla sina brevskrivare. Jens fick till och med ta med en extra tjej då han blev så pass uppvaktad. 

Men plötsligt slog blixten ned från en relativt klar himmel. Ida Näslund som nyligen haft en väldigt trevlig och flirtig dejt med Jens valde att lämna gården. 

– Jag känner inte att vi har någonting annat än kompiskänslor.

– Det var lite skumt... jag trodde ju hon ville vara här, sa Jens då. 

Alexandra lämnade Jens gård. Bildkälla: TV4

Några timmar senare berättade Alexandra Salonen som många tittare misstänkt är Jens stora favorit, att hon behövde ta in på hotell en natt för att "funderade lite". 

– Jag känner att jag behöver lite tid att fundera. Jag tycker det är så jobbigt att se dig ledsen men tänker att det är bäst för oss båda så att man inte väljer något förhastat, sa Alexandra innan hon tog bilen och åkte iväg.

Jens började gråta och erkände i synk att Alexandra länge varit lite utav en favorit bland tjejerna. 

– Jag har ju starka känslor för Alexandra. Så detta... detta känns inte alls kul, sa en ledsen Jens. 

Bonde söker fru 2023: Erkänner regelbrottet 

I en intervju med TV4 berättar nu Alexandra att hon och Jens begått regelbrott under inspelningen av Bonde söker fru 2023. Detta enligt Hänt.

Alexandra Salonen. Bildkälla: TV4

– Grejen är att efter Sundbyholms slott så hade vi kontakt med varandra, vilket man inte får ha. Vi pratade mycket i telefon och skrev med varandra hela tiden. Han sa redan då att ”det är du som ska vara kvar i slutet, nu får vi bara leka med”, ska Alexandra ha sagt till kanalen.

Jens kunde senare bekräfta till Hänt att de mycket riktigt haft kontakt via telefonen.

 ”Hon skickade en meddelandeförfrågan på messenger när vi kom hem efter slottet och efter det hade vi kontakt och pratade i telefon ett par gånger. Jag kände väldigt starkt för henne ända ifrån gruppdejten och jag sa till henne att hon var min favorit”, skriver han i ett sms. 

Han nekar dock till att han ska ha messat med henne under tiden han varit på dejt med de andra tjejerna. 

Om Alexandra kommer tillbaka till gården eller ej – det ser du onsdag 13 december på TV4 och TV4 Play.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!