En helt vanlig familj
Känner du igen mannen i "En helg vanlig familj?" - Foto: NETFLIX/TV4

Kända Robinsonprofilen spelar våldtäktsmannen i "En helt vanlig familj"

Men vänta nu... är det? Ja men det är det ju. Du kanske inte lagt märke till det själv men det är nämligen så att en väldigt känd Robinsonprofil spelar våldtäktsmannen i den svenska succéserien "En helt vanlig familj".


En helt vanlig familj är succéserien som just nu toppar Netflix. Serien är baserad på boken med samma namn som är skriven av Mattias Edvardsson. 

En helt vanlig familj handling

En helt vanlig familj handlar om prästen Adam och juristen Ulrika som lever ett helt vanligt liv tillsammans med sin 19-åriga dotter Stella. Stella arbetar på ett fik för att tjäna ihop pengar till en kommande långresa. Familjen bor i en fin villa i en lugn förort. Men plötsligt rasar allt när polisen häktar Stella misstänkt för mord.

I början av serien när Stella är 15 år får man se Stella åka iväg på ett handbollsläger där hon träffar en handbollstränare som hon blir förälskad i. En kväll går han för långt och lyssnar inte när hon säger nej när de är intima.  

En helt vanlig familj. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

I "En helt vanlig familj" är det Björn Bengtsson, Lo Kauppi, Alex Karlsson Tyrefors och Christian Fandango Sundgren som gör huvudrollerna. 

Christian Fandango Sundgren. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Christian Fandango Sundgren har minst sagt haft ett succéår då han både spelar stora roller i denna serie men även i serien "Ondskan" där han spelar mot Isac Calmroth. I båda rollerna spelar Fandango "boven i dramat" och har i kommentarsfält därför kallats för landets nya bad boy. 

— Jag är en ganska schysst kille, tycker jag. Men det är också ganska tacksamt. Det är ganska roliga, intressanta och komplexa karaktärer som är väldigt olika på många sätt, berättade han för TT. 

Men det är en annan karaktär med i serien som du kanske känt igen men inte riktigt förstått varifrån. Men det kan Nyheter24 berätta för dig.

Därför känner du igen Christoffer Willén i En helt vanlig familj

I början av serien utsätts Stella för ett övergrepp av en handbollstränare vid namn Robin. Vissa kanske känner att han ser bekant ut, andra inte. 

Men sanningen är den att den obehaglige Robin spelas av Robinsonprofilen Christoffer Willén som vi såg i Robinson på TV4 år 2020 då kocken Michael Berglund vann. 

Willén gjorde oerhört bra ifrån sig och vann många tävlingar. Detta gjorde att han tog sig långt – men tyvärr inte hela vägen. 

Christoffer Willén. Bildkälla: TV4

Strax innan finalveckan blev han utröstad och där stoppades hans Robinsonsaga. 

Clara Henry och Christoffer. Bildkälla: TV4

En  person han kom väldigt bra överens med och umgicks flitigt med på ön var ingen mindre än profilen Clara Henry. Profilerna umgicks även ett tag efter programmet. 

I ett inlägg på Instagram berättar Christoffer att tanken inte alls var att han skulle bada med Stella men att regissören ångrade sig i sista sekund.

"Ironin i badscenen var att jag, Melisa och Alex hade, under den nästan två timmar långa bilfärden dit, diskuterat hur kallt badet skulle bli, hur både jag och Melisa tyckte synd om Alex - för enligt manus var hon solo i sitt plaskande", inleder han och fortsätter: 

"Lagom förvånad och måttligt nöjd blev jag sedan när vi gemensamt gick ut till stenbryggans spets och mötte vår eminente regissör som tittade på oss båda, förklarade hans tankar kring scenen, tittade tillbaka på mig och sa ”Och Christoffer, jag tänker att du också badar", skriver han med följande skrattemojis. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!