Love is blind Sverige
Har du sett Love is blind Sverige? - Foto: NETFLIX

Tittarna rasar på Love is blind-Sergio – nu svarar han

Love is blind Sverige har haft premiär och redan första veckan har tittarna rasat på programmet. Eller ja, på en av deltagarna rättare sagt.


Love is blind Sverige är igång och SOM den svenska publiken har väntat. 

För den som inte har så bra koll så går programmet ut på att gäng singlar ska dejta varandra – men utan att kunna se varandra. Istället får de sitta med en vägg mellan sig för att prata och lära känna varandra men utan att veta hur den andre ser ut. 

Redan från första avsnittet har många hemma i tv-sofforna blivit besatta och säsongen har redan fått väldigt god kritik då det under loppet av några avsnitt hänt väldigt mycket, 

En av de karaktärer som fått mycket tv-tid och såväl även väldigt mycket kritik är Sergio Rincón

Under de första dejterna med tjejerna så vägrade han säga sitt namn, vilket många av tjejer tyckte var väldigt märkligt. Han har även skämtat om att en av tjejerna blivit mobbad som liten. 

– Jag råkade säga att jag tyckte att det var avtändande att hon blivit mobbad, sa han. 

Trots det har han ändå hankat sig fram i programmet. 

Sergio Rincón i Love is blind Sverige. Bildkälla: Netflix

Då Sergio haft lite konstigheter för sig har han flera gånger blivit tillsagd av de andra killarna i gruppen. 

På sociala medier har kritiken haglar och man kan minst sagt säga att det varit tittarstorm runt Sergio. Under helgen valde han slutligen att skriva ut ett svar på sin Instagram. 

Sergio Rincón: "Jag förstår att folk blir arga"

I inläggen han skrev löd några rader så här: 

"För de som sett några av de första avsnitten av Love is blind Sverige: Jag förstår helt och fullt hur många reagerat på hur jag beter mig. Jag själv var skeptisk när jag gav mig in i detta och tänkte att oddsen för att hitta äkta kärlek var väldigt låga. Som ni har sett gjorde Amanda ett starkt intryck på mig redan från början. Jag började freaka ut lite och letade anledningar att backa. Och det var då jag sa det där om mobbingen", skriver han i sitt inlägg. Det hela publicerades på Kändisar kommenterar.

Sergio Rincóns inlägg. Bildkälla: Instagram

"Jag har själv varit utsatt för mobbing och vet att det jag sa var fel. Jag har bett om ursäkt vilket har filmats men inte visats ännu. Kom ihåg att ni vara sett fyra av tio avsnitt så om ni vill se hela bilden så fortsätt att titta", skriver han. 

Love is blind Sverige hittar du på Netflix. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!