Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt avslöjar sonens lilla hemlighet. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT

Carina Bergfeldt svarar på den vanligaste frågan hon får om sin son

Carina Bergfeldt, 43, får ofta en speciell fråga om sin son Hamilton. Och nu valde hon tillslut att svara på frågan.


Carina Bergfeldt, 43, har sannerligen blivit ett välkänt ansikte hos hela svenska folket. Det inte alla vet är att Carina var en av de första journalisterna som anlände till Utøya efter att Anders Behring Breivik sköt ihjäl 69 ungdomar år 2011. 

Någonting hon berättat för evigt kommer att prägla hennes liv. En av de män som överlevde på ön hette Hamilton, vilket hon sedan döpte sin son till. 

Carina Bergfeldt tillsammans med maken Jesper Zølck. Bildkälla: Stella Pictures

I januari 2021 tog Carina hela Sverige med storm när premiären för talkshowen "Carina Bergfeldt" hade premiär på SVT. Hon har hyllats av både tittare och SVT för sin insats och även andra säsongen blev succé. Inte konstigt är det då att programmet fått hela sex säsonger. 

Framgångssagan för programmet har Carina med glädje nämnt några gånger i intervjuer. Men det var en gång när programmet kom på tal som hon blev riktigt vrång. Nämligen när en journalist frågade Bianca Ingrosso det fanns någon konkurrens mellan henne och Carina. 

"Som alltid så hanterar biancaingrosso en dum fråga like a pro, men jag blir så trött på att kvinnor alltid ska verka som om vi har någon jäkla catfight", skrev hon bland annat. 

Utöver att jobba på i sin roll som programledare och journalist så parerar Carina detta med småbarnslivet. Sonen Hamilton som i år fyller fyra visar hon stolt upp på sina sociala medier och följarna får även se kärleken spira mellan henne och maken Jesper Zølck, som hon även kallar för dansken.

Och denna vecka valde Carina Bergfeldt att svara på en fråga som många undrat under årens gång. 

Carina Bergfeldt svarar på vanliga frågan 

Då Jesper är dansk och Carina svensk är det nämligen många som frågar huruvida Hamilton bara pratar svenska eller även danska. 


Carina Bergfeldt svarar på vanliga frågan. Bildkälla: Instagram

Och mycket riktigt så är lille Hamilton tvåspråkig. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!