Filip Lamprecht och Linn Hegdals nya mysbild bekräftar – de är ett par

Filip Lamprecht och Linn Hegdal vann Let's Dance 2021. Under tiden de tävlade var båda i relationer. Men under fredagen bekräftade de – att de idag är ett par.


Det var 2021 som Filip Lamprecht och Linn Hegdal kammade hem vinsten i Let's Dance. Under tävlingens gång var båda profilerna i relationer. Filip med Peg Parnevik och Linn med Jacob Persson

När Filip och Peg sedan gick skilda vägar spekulerades det kring om det hela var för att han träffat någon annan. Sedan gick även Jacob och Linn i sär. 

Och under fredagen kunde Linn och Filip äntligen bekräfta – de är ett par. Och har varit i ett års tid. 

Det var via en Instagrambild som Filip berättade nyheten för sina följare. 

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig"

Peg Parnevik gick i terapi under Let's Dance

Då Filip och Linn dansade tillsammans dagarna i enda så var det många följare till Peg som började spekulera i om det var någonting mellan profilerna. Detta var de inte sena med att skriva till Peg i direktmeddelanden. 

"Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip, Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller DM om det här kommer jag bli otrevlig. Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livspartner och kärlek?", skrev Peg ut på sin story. 

Även Filip gick ut och kommenterade det hela, och bad folk sluta skicka hat till Peg.

"Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det till dig själv", skrev han.

Peg berättade att hon under perioden tvingades gå i terapi, att hon drack för mycket och mådde dåligt. Men länge hängde hon inte läpp innan hon sprang på en speciell person...

Peg har nämligen också en ny pojkvän vid namn Sebastian de la Vega och paret verkar även dom störtkära.


Peg Parneviks nya pojkvän. Bildkälla: pegparnevik/Instagram

Även i podden "Ursäkta" har Johanna Nordström och Edvin Törnblom flera gånger under förra året nämnt att de stött på Filip och "hans nya tjej". Men det har alltså då handlat om Linn. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!