Love is blind-Emilia: "Vill ha Christofer men Catja står i vägen"

Love is blind-återträffen fick under söndagen internet att koka över. Någon som fick mycket tv-tid var Christofer Pocock. Och någon som såg ut att ha ett gott öga för honom var Emilia Holmqvist.


Det var under söndagen en dramatisk återträff för Love is blind Sverige utspelade sig i rutan. 

Säsongen har under veckorna hyllats och inte bara toppat Netflix Sverige-topplistan utan även den globala. Och återträffen – den skulle inte göra någon besviken. 

Bland annat kom det fram att Amanda Jonegård, 34, och Sergio Rincón ska bli föräldrar till sitt första gemensamma barn – Amanda visade nämligen upp en liten bebisbula i mitten av återträffen vilken fick alla, inklusive Jessica Almenäs att dra efter andan. Deltagarna hade nämligen valt att hålla det hela hemligt. 

Men det stannade inte där. Sergio ska nämligen bli pappa på annat håll då en annan kvinna i Sverige väntar hans barn. Men det hela har han och Amanda mötts i. 

En annan bomb som droppades var att Catja Lövstrand träffat en ny kille efter att ha dumpat Christofer Pocock. Nämligen Andreas ”Adde” Tzelidis som hon dejtade i kapslarna. 

Catja har träffat en ny kärlek. Bildkälla: NETFLIX

– Jag har pojkvän och han är en av dem som var i kapslarna berättade hon innan Adde stegade in till gänget. 

Någonting som flera tittare reagerade på under återträffen var att Emilia Holmqvist såg ut att ha ett gott öga för Christofer Pocock. Någonting som bekräftades under måndagen i P3 Morgonpasset då Christofer och Emilia gästade. 

Först fick de frågan om huruvida de haft sex. Vilket endast genererade ett skratt som svar. 

Sedan fick Emilia frågan om hon skulle kunna dejta Christofer. 

– Jag kommer att välja att vara helt ärlig nu. Ja, det skulle jag kunna tänka mig. Jag tycker att han är supersexig. Men... jag är också väldigt god vän med Katja... vilket jag tycker blir lite problematiskt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!