Niklas Strömstedt
Niklas Strömstedt gästade Carina Bergfeldt. - Foto: Stella Pictures/TV4

Niklas Strömstedt råkar avslöja intima smeknamnet på Jenny

Det är under fredagskvällen som Niklas Strömstedt gästar Carina Bergfeldts soffa för att bland annat dela med sig av några små hemligheter om sitt och Jenny Strömstedts förhållande.


Under fredagen var det dags för Carina Bergfeldt att ta emot en rad nya gäster till hennes soffa. Denna gång fick publiken möta Annika Jankell, Linus Wahlgren, Emma Örtlund samt Niklas Strömstedt

Niklas satt bekväm i soffan med guran i högsta hugg. Carina Bergfeldt passade då på att fråga honom vad han och frun Jenny Strömstedt oftast bråkar om hemma i hushållet. 

– Hmm.... ja det är nog att jag skvätter tandkräm runtom mig när jag borstar tänderna. Och jag kan nog vara på henne om att hon aldrig tar undan sina kaffekoppar, berättar han då. 

Jenny och Niklas Strömstedt. Bildkälla: Stella Pictures

– Men jag skulle absolut inte kalla det för bråk, poängterar han. 

Så träffades Niklas och Strömstedt – egentligen

Historien om hur Niklas och Jenny träffades har under årens gång varierat. En version är att Niklas räddade Jenny från en fallande istapp. Men någon som tvärnekat till den storyn är parets goda vän Steffo Törnquist. 

Kollegorna Steffo och Jenny ska nämligen ha sänt Nyhetsmorgon och de bestämde sig för att ta Steffos båt – en Coronet DC 21 från 1968 – till Fågelbro i Stockholms skärgård.

– Vi drog iväg med högt varvtal, men då gick motorns topplock sönder och det började ryka. Jag ringde min kompis Niklas Strömstedt så han kom med sin Chris Craft Lancer och hjälpte oss. Det hela slutade ju lyckligt – Niklas och Jenny gifte sig, berättade Steffo för tidningen Båtliv år 2017.

Niklas Strömstedt gästar Carina Bergfeldt. Bildkälla: SVT

– Dom begick ju faktiskt sin sexdebut, Jenny och Niklas, hos mig där på Fågelbro, har Steffo senare berättat. 

Niklas Strömstedt avslöjar intima smeknamnet

Under besöket hos Carina så frågar hon Niklas hur det kommer sig att Niklas och Jenny kallar varandra två specifika saker. Och det är ingenting som man enkelt kan gissa sig till. 

– Hur kommer det sig att ni kallar varandra för björnen och haren?, frågar Carina. 

– Jag är björnen och ja... hon är haren, berättar han följt av publikens skratt. Han fortsätter:

– När vi träffades var hon nämligen väldigt lik lilleskutt. Lite darrig och så där. Jag vet att det är fånigt men hur många här inte kallar inte sin partner för någonting, avslutar han. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!