Beck – Dödläge
Beck – Dödläge är ute för alla fans att se. - Foto: TV4 Play

Tittarna rasar på TV4 efter premiären av nya "Beck – Dödläge"

"Beck – Dödläge" är den senaste filmen i Beck-samlingen och publiken har minst sagt gett den stående ovationer. Men det finns en sak som fått många att rasa.


Svenska folkets besatthet i Beck-filmerna tycks aldrig svalna av. Under 2023 kom Beck – Inferno som blev en stor hit bland fansen. Nu, 2024 har det blivit dags för Beck – Dödläge som kommer att handla om Josefs återkomst till sin tjänst. När en man med ett redigt brottsregister hittas brutalt mördad i sitt hem kallas Beckgruppen in på nytt. 

I rollerna ser vi bland andra Peter Haber, Elmira Arikan, Jennie Silfverhjelm och Valter Skarsgård

Tittarnas glädje när beskedet om filmen kom var ett faktum så blev publiken även lite oroliga efter att ha sett Peter Haber i ett klipp på Instagram. Det var på TV4:s Instagramkonto som Peter Haber öppnade upp om sina känslor kring den enorma succén som Beck har blivit.

Beck – Dödläge har nyligen släppts på TV4 Play +. Bildkälla: TV4 Play+

– Hej, kära publik. Peter Haber heter jag och jag har spelat Martin Beck i 50 filmer. Det låter ju inte klokt. När vi gjorde den första filmen för 27 år sen hade vi ingen aning om att det skulle bli så här många. Och man kan ju fråga sig varför det har blivit det, säger han och fortsätter:

– Det är er förtjänst. Det är ert intresse för våra filmer som gjort att det blivit så många.

Snabbt haglade kommentarerna in och väldigt många handlade om Habers allvarliga ton i klippet. Tonen hade nämligen gjort så att många trott att detta var hans sista Beck-film. 

"Var det bara jag som trodde han skulle säga att nr 50 blir den sista?", löd en av kommentarerna som fått hundratals likes.

Men så var alltså inte fallet. 

Tittarna rasar på TV4 efter premiären 

Men nu är det fler starka känslor som blossat upp hos tittarna.

Detta efter att TV4 lagt ut filmen på sin streamingtjänst. TV4 har nämligen skrivit att filmen finns att streama "på TV4 Play". Sanningen är dock den att man måste ha TV4 Play+ vilket är tilläggspaket på tjänsten. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: tv4/Instagram

TV4 har ännu inte svarat på någon av kommentarerna. 

Utöver de kritiska kommentarerna kring priset tycks folk vara väldigt nöjda med filmen i sin helhet. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!