Christian behandlas för alkoholproblem

Sökte hjälp hos psykolog.


Robinsondeltagaren Christian Ternstedt har skapat rubriker så det heter duga. Senast körde han onykter och fick hämtas mitt i natten i skogen av sina före detta svärföräldrar.

Har försummat sin familj

Han har nu fått nog av både alkoholen och sig själv. På sin blogg berättar han öppenhjärtligt om de senaste månaderna.

"Jag har under den här tiden försummat vänner, familj, kollegor, fru, bolag och släkt. Istället för att även ta hjälp av de närmsta så har jag skjutit bort dem. Har ju alltid varit så stark, och klarat mig själv, och det har jag försökt med nu också...Och känner att min beteende verkligen inte varit ok på något sätt."

Tar till flaskan

Han berättar vidare att han på tisdagen besökte en psykolog för att "reda ut sin hjärna". Robinsondeltagaren gick med på att starta en ettårig behandling direkt som består av alkoholavvänjning blandat med gruppterapi.

Psykologen som han besökte har 30 års erfarenhet inom området och kände igen Christians profil direkt.

"En kille som alltid söker kickar. Och när livet lugnat ner sig och kickarna blir färre, så tar man till flaskan istället..", skriver han om sig själv på sin blogg.

Innan Christian tog till flaskan fick han gratis kickar i fyra år.

"Från armén med allt från fallskärmsjägarskolan till fjällvandringar och baskerprov. Otrohet och Företagande ger ju också kickar, men alkoholen har tyvärr en stor del där...", avslutar han inlägget.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.