Sanna Guidetti
Sanna Guidetti langar en redig känga mot Fredrik i Robinson 2024. - Foto: TV4

Sanna Guidetti hånar manliga Robinsonprofilen med ny bild

Sanna Guidetti är ett Robinson-fan av rang. Även i år tittar hon och bara efter några avsnitt så har hon bildat sig en uppfattning av åtminstone en person.


Robinson 2024 har satts i rullning och man kan gott säga att det vankas en händelserik säsong. 

I årets cast så finns många färgstarka profiler och redan under det första avsnittet så har konflikterna krupit sig på. 

En sak som är nytt för i år är att produktionen delat upp lagen i killarna mot tjejerna. Någonting som tittarna ställt sig väldigt skeptiskt mot. 

Robinson 2024: Därför känner du igen Charlotta Hedlund

I killarnas läger (Lag nord) håller man sams men småpaktar lite. Detta medan tjafsen (Lag syd) duggar tätt borta hos tjejerna. Två som inte drar jämt för fem öre är Ci Lindström och Maureen Asic

Vid flertalet tillfällen har de rykt ihop och avbryter varandra mycket och ofta, vilket fått de andra deltagarna i laget att säga till.

Ci Lindström, 59 år. Bildkälla: TV4
Maureen Asic, 39 år. Bildkälla: Bildkälla: TV4

Någon som ännu inte blivit ovän med någon men som sannerligen stuckit ut genom sina kontroversiella åsikter borta i killarnas läger är Fredrik Bolander, 40. 

Fredrik har flera gånger påpekat att kvinnan är det svagare könet och att män är starkare både fysiskt men också mentalt. 

– Man kanske hade velat ha en kvinna i laget då de är bra på att städa och laga mat. Så det är väl egentligen det enda negativa med att vi bara är män. Men annars är det bara positivt. 

Innan tävling sa han: 

– Det finns inte en chans att tjejerna kommer att vinna mot oss i någon tävling. Och så är det bara, sa han under veckans början. 

En kontring kom snabbt från Maureen. 

– Fredrik, fysiskt så finns det absolut en skillnad... mentalt, där är du helt ute och cyklar, säger hon i veckans andra avsnitt. 

Fredrik har redan utmärkt sig i Robinson 2024. Bildkälla: TV4

Sanna Guidettis hårda känga mot Robinson-Fredrik

Sanna och John Guidetti är ett par som varje år följer Robinson frenetiskt. På sin Instagram brukar Sanna titt som tätt kommentera programmet samt deltagarna som är med. 

Sanna och John Guidetti gillar Robinson. Bildkälla: Magnus Liljegren/TT

Tidigare har de bland annat diskuterat Pernilla Block som var med 2023. Detta efter att hon hackat på en annan deltagare. 

Men i år är det Fredrik Bolander som hamnat i Sannas sikte – redan efter två avsnitt.

Fredrik Bolander kritiseras av Sanna Guidetti. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

"Fredrik kommer ju att bli årets favorit. Det märker man på en gång. Älskar sättet han pratar om oss kvinnor", skrev Sanna till sin bild. 

På sociala medier kan man se att det inte bara är Sanna som reagerat på Fredriks uttalanden. Han blir bland annat kallad för mansgris samt att folk menar att han har väldigt "trötta och förlegade åsikter". 

Robinson ser du måndag till torsdag klockan 19.30 samt söndagar klockan 21.00. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!