Sven-Erik
Sven-Erik har gått och blivit kär. - Foto: Privat

Hotell Romantik 2024: Julia, 28, är Sven-Eriks, 72, nya kärlek

Hotell Romantik-profilen Sven-Erik Sjöström har hittat kärleken i den 44 år yngre Julia. Nu berättar han hur de träffades.


Sven-Erik Sjögren, 72, blev utan tvekan en av de deltagare som skapade mest rubriker under sin medverkan i SVT:s Hotell Romantik 2024. 

LÄS MER: Sven-Erik om sexet i Hotell romantik: "För gamla för att bli gravida "

Redan från programmets start fick han deltagarna att höja på ögonbrynen när han både hade med sig kåtpiller, och visade upp sin kropp i en mankini på första festen. 

Sven-Erik Sjögren blev känd över en natt. Bildkälla: SVT

Hans "gränslöshet" blev en riktig vattendelare hos publiken (och de andra deltagarna) men hemma i tv-sofforna kan man sannerligen säga att han gick hem.

Tyvärr så kom dagen då han mitt under säsongen behövde lämna hotellet och åka hem till Sverige. 

När Nyheter24 nådde honom berättade han vad som låg bakom den hastiga hemfärden:

– Det fanns inte någon snygg. Det vara bara vackra Marie Louise som föll mig i smaken. Jag närmade mig henne på ett lite fräckt sätt. Inte att jag var otrevlig, men jag kan vara lite fräck och nonchalant som en man kan vara.

Han sa även att han inte passade in i gruppen och därför valde att avbryta innan inspelningen var färdig. 

– Det finns ett uttryck som säger “du kan inte uppträda så att det passar alla”. Det är alltid någon som ogillar vad du gör. Sen jag kan vara betydligt större i käften som man, jämfört med en kvinna. Det går inte hem hos alla, berättade han till Nyheter24. 

Hotell Romantik 2024: Nu har Sven-Erik hittat kärleken

Men väl hemma i Sverige har han nu hittat kärleken i den 44 år yngre Julia, vilket Hänt var först med att rapportera om. 

Julia har hittat kärleken i Sven-Erik. Bildkälla: Privat

– Jag visste inte riktigt först att det programmet fanns. Eller jag hade sett första säsongen av Hotell romantik, och det var faktiskt mina föräldrar som tipsade mig om det. Så vi kollade på något avsnitt där tillsammans och då tycker jag att han var rolig, berättade Julia för Hänt och fortsatte: 

LÄS MER: Sven-Erik om kåtpillren i Hotell romantik: “Har haft..."

– Så då hittade jag honom och skrev till honom, och han svarade rätt snabbt. Sen tänkte inte jag mer på det, men sen blev det att han skrev mer till mig och vi skrev mer till varandra. Och sen bestämde vi oss för att träffas, avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!