TV4
Ellinor Eke-Göransson är aktuell för ännu en säsong av Bonde söker fru. - Foto: TV4

Därför gör TV4 ett stort undantag för Bonde-Ellinor

TV4 släppte nyligen namnen på de bönder som kommer att söka kärleken i Bonde söker fru 2024. En av dem är Ellinor Eke Göransson som tidigare varit med – men som brevskrivare.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Ellinor Eke-Göransson, 30, stegade in i tv-Sveriges hjärta 2021 då hon sökte kärleken hos Filip Nilsson som det året var en av bönderna i TV4:s långkörare Bonde söker fru

När det var dags för det sista valet så valde dock inte Filip Ellinor, utan en annan brevskrivare. Men några månader senare när Linda Lindorff kom och besökte Filips gård så fick hon sig en smärre chock. 

På gården befann sig nämligen Ellinor Eke-Göransson vid Filips sida. Filip hade nämligen ångrat sig. 

LÄS MER: Här är TV4:s raderade Instagrambild: "Vem lägger upp det här?"

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson i Bonde söker fru. Bildkälla: TV4

Ellinor skrev ut om uppbrottet på sin Instagram men var väldigt sparsam med detaljer. På tonen tyckte dock följarna att det lät som att hon var besviken på Filip och att någonting hänt. 

”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock”, skrev hon bland annat.

LÄS MER: TV4-profilen lämnar kanalen – efter 18 år

Efteråt tycks stämningen mellan parterna vara tämligen frostig och Ellinor har flertalet gånger vädjat till sina följare att inte fråga om Filip. 

Ellinor Eke-Göransson är aktuell med Bonde söker fru 2024. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

"Jag har släppt det, jag är ledsen men det är dags för er alla att göra det också. Ingen mening att gå in på detaljer så här lång tid efter känner jag. Jag har läkt och blivit starkare igen, det är det viktigaste för mig", skrev hon på frågan om varför det tog slut mellan henne och Filip. 

Ellinor Eke-Göransson syntes i tv 2021. Bildkälla: TV4

Efter sin medverkan har Ellinor fortsatt på tv-spåret – men bakom kameran. Hon har nämligen arbetat som inslagsproducent under Robinson och Bonde söker fru. 

– När deltagarna pratar i synk är det jag som ställer frågor till dem. Det är något speciellt med att få träffa alla dessa modiga deltagare och försöka ge tillit, styrka och mod till att våga vara ärliga med sina upplevelser, berättade Ellinor på sin story. 

Men för ett par veckor sedan slog en bomb ned för Ellinors 38 000 Instagramföljare. Nu ska hon nämligen vara med i Bonde söker fru – som bonde. 

LÄS MER: Ilskan mot Nyhetsmorgons ändring: "Fruktansvärt"

Äntligen får jag berätta för er att JAG FÅR EN ANDRA CHANS!!! Ni är så många här som varit med sedan dag ett. Outtröttligt har ni hejat, peppat och önskat att jag också ska få hitta min stora kärlek. Och kanske är det just det jag gör i sommar. Det här kommer bli ett sånt jäkla äventyr och jag är så hoppfull över att kanske äntligen få träffa honom. Han som är min person…", skriver hon förväntansfullt på Instagram.

Och fler kära återseenden blir det. Hästbonden Sigrid Bergåkra, 51, var med som 2016 men gör även hon comeback i år.

Sigrid Bergåkra dyker upp i nästa säsong av Bonde söker fru. Bildkälla: TV4

Per Solberg, 39 år, skogsbonde, Vimmerby är också en gammal folkkär räv som dyker upp på nytt.

Per Solberg ställer upp på nytt i Bonde söker fru. Bildkälla: TV4

Men någonting som tittarna är nyfikna på är hur det kommer sig att Ellinor får vara med i programmet trots att hon är gammal brevskrivare. 

Ellinor Eke-Göransson svarade en följare om nya TV4-satsningen. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Ellinor förklarade då att det hela inte handlar om en vanlig Bonde-upplaga utan heter "Andra sommaren" vilket betyder att det är just profiler som varit med tidigare som får en chans igen. 

"Jag är inte bonde men uppvuxen på landet och ser mig själv som en lantis. Det tillsammans med det stora engagemang ni visat för att jag ska hitta rätt har gjort att jag är en av årets deltagare. Förstår om det är lite förvirrande men hoppas det här svaret gör det lite mer logiskt", skrev hon. 

Den här säsongen ser vi sannerligen fram emot.

LÄS MER: TV4-profilen Filippa Fernqvist visar upp 8 år yngre kärleken Wiktoria