Söndag 24 Okt
Stockholm

Izza: Jag skulle kunna spotta på henne

Izza Waljus, 23, är en av tjejerna som reste till Marbella för att hitta kärleken, eller rättare sagt, slåss mot 31 andra tjejer för att hitta kärleken i dokusåpan Mammas Pojkar i TV4.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Redan några minuter in i programmet utmärker sig den blonda strippan Izza Waljus genom att slå fast att hon är där för att ha kul. De som inte är med henne är mot henne. Reaktionerna efter första avsnittet har inte låtit vänta på sig.

–Halva Sverige hatar väl mig nu, berättar Izza för Nyheter24.

Hon sökte till programmet för att det skulle vara en rolig erfarenhet. Redan efter första avsnittet gjorde hon sig osams med dem som inte delade hennes uppfattning om hur man har kul. Men det bryr sig Izza inte om.

– Det har alltid varit kaos runt mig, folk tror att jag är dum i huvudet men jag bryr mig inte.

"Jag skulle kunna spotta på henne"

Efter programmet har känslorna hållit i sig.

– Vi som bodde nederst i huset kallade oss källarbarnen. Vi har bra kontakt. De andra, överklassbarnen, som vi kallar dem, har jag ingen aning om hur de har det.

Någon som Izza inte har mycket till övers för är deltagaren Towa Lindberg.

– Towa är inte min typ av tjej. Jag skulle ärligt talat kunna spotta på henne. Hon är så falsk, jag fattar inte vart hon vill komma.

Anledningen till Izzas starka åsikter är att Towa, enligt Izza, har snackat skit om henne.

"Mina familjemedlemmar strippar"

Nästan det första Izza gjorde i programmet var att berätta om sitt yrke som strippa. Izza började strippa som 18-åring och har försörjt sig på yrket i fem år. Hon kom in i strippvärlden genom sin familj.

– Jag har ett antal familjemedlemmar som strippar. Det var därför jag kom in på det spåret.

Hon har inga planer på att sluta eftersom det ger henne så mycket pengar. Minst tio år till kommer hon att jobba som strippa.

Dottern hos mormor när Izza strippar

Izza har även en dotter på tre år som hon var tvungen att lämna hemma för att medverka i Mammas Pojkar.

–Jag saknade henne jättemycket, men hon är van vid att jag är borta. Jag jobbar ju på kvällarna så när jag säger att mamma ska jobba så förstår hon det.

Då Izza beger sig till strippklubben brukar dottern vara med hennes barnflicka eller hennes mormor. Än så länge har Izza inte berättat att hon strippar, men hon kommer inte att hymla om det i framtiden.

–Jag har sagt att jag dansar. Hon förstår nog inte något annat. Men jag står för det jag gör, sen vad hon tycker om det i framtiden är upp till henne.

Barnets pappa i fängelse

Dotterns pappa, tillika Izzas ex-kille, har ingen vårdnad om deras gemensamma barn. Han har tidigare suttit i fängelse för "en massa grejer" som Izza förklarar det och ska snart upp i rättegång igen.

– Han satt i fängelse, släpptes ut och ska nu upp i rättegång igen för en annan sak. Det är inte lika illa som mord, mer kan jag inte säga.

Trots pappans kriminella liv får han träffa dottern lite då och då.

– Det funkar jättebra.

I framtiden kan Izza tänka sig en alldeles egen dokusåpa som bara handlar om henne.

–Jag kan tänka mig en dokusåpa som visar mitt liv och hur allting fungerar kring mig (skratt), avslutar Izza Waljus för Nyheter24.

Spana in Izzas blogg här!

Skrivet av:

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela