1 av 10
- Foto: TV6
2 av 10
- Foto: All Over Press
3 av 10
- Foto: All Over Press
4 av 10
- Foto: All Over Press
5 av 10
- Foto: All Over Press
6 av 10
- Foto: TV6
7 av 10
- Foto: TV6
8 av 10
- Foto: TV6
9 av 10
- Foto: TV6
10 av 10
- Foto: TV6

Erika: Jackie ville att jag skulle anförtro mig åt henne

Modellen och Nyheter24:s superbloggare äntrar huset i Paradise Hotel.


Nu är det äntligen dags för modellen, Nyheter24:s toppbloggerska och jokern, Erika Johnson, att stiga in i paradiset.

Under kvällens avsnitt av Paradise Hotel får tjejernas annars så stabila självförtroende sig en törn, när den före detta Miss Hawaiian Tropic äntrar huset.

Fröken Johnson, som tidigare har varit tillsammans med Zlatan, varit förlovad med musikproducenten Andreas Carlsson och har stått framför Bingo Rimérs kamera ett otal gånger, gör större succé hos killarna än hos tjejerna - milt sagt.

"Mitt liv är som Gröna Lund - Paradise Hotel är bara en åktur"

Erika, som bara är i huset för att ha roligt, har ingen taktik och tycker inget speciellt om någon - förutom Cimon, som hon tycker är "en kåt 19-åring som garvar åt allt för att komma till".

Under söndagens program går Erika in i huset med ett lugn. Att kalla henne för programmets åsiktsmaskin vore att ljuga.

– Jag tycker bäst om alla och ingen. Och sämst om alla och ingen. När jag gick in i huset hade jag ingen taktik över huvud taget. Jag fattar inte att alla var så fascinerade av allt, att de orkade bråka och bli upprörda. Fast om alla hade min inställning hade det aldrig blivit något program, säger Erika till Nyheter24 och fortsätter:

- Jag var inte castad för att skapa intriger. Mitt liv är som Gröna Lund och det här var bara en åktur.

"Cimon är en kåt 19-åring som vill komma till"

På frågan om det var roligt att medverka svarar hon lite trevande.

- Kul? Det var som en karuselltur. Det pirrade lite i magen under tiden till och från men när man kommer ner på marken vill man bara gå och käka typ.

Cimon är en av deltagarna som är mycket positiv till Erikas medverkan i programmet och hamnar ganska snabbt på modellens rum - något Erika såg igenom.

- Cimon bara smörar och ställer sig in. Han är en kåt 19-åring som säger och garvar åt vad som helst, bara för att komma till. Han var min dagkille, vi snackade mycket på dagarna, men han vill nog bli min kvällskille också, säger hon.

Några som inte är lika välkomnande som Cimon är Andreas och Catja som anser att Erika inte var någon vidare underhållning och att hon inte "bjöd på sig själv".

– Catja vill bara att jag ska göra bort mig. Jag hade kunnat hänga med hennes kille Andreas om jag hade velat. Eller jag hade kunnat hänga med alla killar om jag hade velat. Varför ska jag bjuda på mig själv?

"Jackie är labil"

Att Paradise Hotel är de sju syndernas program är självklart. Att den uppmärksammade deltagaren Jackie Ferm, Svartenbrandts dotter, står för många av dem behöver knappast nämnas.

Men hos Erika hade hon ingenting att hämta.

– Jackie ville att jag skulle anförtro mig åt henne. Att vi skulle vara kompisar och berätta saker för varandra. Men jag sa till henne: "Det finns inte en chans, du är alldeles för labil. Ena dagen är du på ett toppenhumör och andra dagen skriker du åt mig". Då satte hon typ drinken i halsen.

Att Erika kommer att få ihop det med någon av killarna råder det ingen tvekan om.

- Jag är inte så svårflörtad, eller alltså..det är ju härligt att ligga och gosa med någon.

Om hon kommer att leverera teveunderhållning? Absolut.

– Skandaler? Jo då, ni kommer att få skandaler, avslutar Erika Johnson för Nyheter24.

Missa inte Erikas blogg! Läs den här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".