- Foto: Thomas Engström/TV3

Anna Anka hotar assistent

"Jag ska förstöra hans karriär".


Komikern Per-Robin Gustafsson, 23, var en av de som sökte till tävlingsprogrammet "Anna Anka söker assistent". Men Per-Robin verkar ha missat en liten, liten detalj – Anna Anka har nämligen rykte om sig att köra minst sagt hårt med sina anställda.

När Nyheter24 intervjuade Anna Anka tidigare i år hävdade hon däremot att hon inte låter humöret gå ut över hennes anställda.

- Jag får inte utbrott på mina anställda. Jag har aldrig skällt ut någon. En assistent är en levande varelse som är i mitt liv hela tiden, och de får man värna om, sade Anna Anka då.

Frågan är nu om Per-Robin håller med. Tidigare i veckan berättade han om hur drömmen om livet som Anna Ankas assistent snabbt pulveriserades och i stället utvecklades till en mardröm. Han liknar även tiden i programmet vid mobbingen han fick utstå i högstadiet.

– Jag var jätterädd och ­vågade knappt prata med henne, hon fick ständiga raseriutbrott, berättade Per-Robin i radioprogrammet Vakna med The Voice.

När tidningen Aftonbladet bemöter Anna Anka är hon bestämd. Hon planerar att förstöra den 23-årige Per-Robins karriär som standupkomiker.

– Hade han varit smart skulle han velat vara kompis med mig. Men nu har han huggit kniven i ryggen på mig och då ger jag tillbaka med 120 slag. Nu kommer jag att förstöra hans karriär, säger Anna Anka till Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.