Torsdag 5 Aug
Stockholm

Anna Anka hotar assistent

"Jag ska förstöra hans karriär".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Komikern Per-Robin Gustafsson, 23, var en av de som sökte till tävlingsprogrammet "Anna Anka söker assistent". Men Per-Robin verkar ha missat en liten, liten detalj – Anna Anka har nämligen rykte om sig att köra minst sagt hårt med sina anställda.

När Nyheter24 intervjuade Anna Anka tidigare i år hävdade hon däremot att hon inte låter humöret gå ut över hennes anställda.

- Jag får inte utbrott på mina anställda. Jag har aldrig skällt ut någon. En assistent är en levande varelse som är i mitt liv hela tiden, och de får man värna om, sade Anna Anka då.

Frågan är nu om Per-Robin håller med. Tidigare i veckan berättade han om hur drömmen om livet som Anna Ankas assistent snabbt pulveriserades och i stället utvecklades till en mardröm. Han liknar även tiden i programmet vid mobbingen han fick utstå i högstadiet.

– Jag var jätterädd och ­vågade knappt prata med henne, hon fick ständiga raseriutbrott, berättade Per-Robin i radioprogrammet Vakna med The Voice.

När tidningen Aftonbladet bemöter Anna Anka är hon bestämd. Hon planerar att förstöra den 23-årige Per-Robins karriär som standupkomiker.

– Hade han varit smart skulle han velat vara kompis med mig. Men nu har han huggit kniven i ryggen på mig och då ger jag tillbaka med 120 slag. Nu kommer jag att förstöra hans karriär, säger Anna Anka till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela